Uppdatering 2

Lady är mager som en sticka... Jag matar och matar henne nu och ska även "kolla masken" igen... Jag tog prov i onsdags men glömde skicka så jag ska ta ett nytt imorgon! Jag hoppas på mask så att det finns en bra lösning till problemet. Hon var helt fantastisk att kör ner. Vi stannade 2 ggr, en gång i sveg och en gång i Orsa. Hon stod hur snällt som helst och i Orsa somnade tröttisen när vi stog och prattade med mammas syster som var påväg upp från småland. 
 
Vi skrittar runt backa just nu, jag hittar inga vägar men aja.. Jag kollade nu på telefonen och borde hitta till springkällevägen! Idag tänkte jag dock bara skritta en kortis så kanske hon får vila imorgon och sedan kör vi påriktigt. Jag tror det blir Halloween hoppet v.43 här i Rättvik innan vi åker hem och en paj innan de om det finns. Hon är igång satt så att hon joggas så det är bara att fortsätta. 
 
Jag ramlade av under min praktik och gjorde illa ryggen, det gick över men när vi åkte hem och jag bar min väska kom det tillbaka... Jag kan inte spring och att rida lätt var inte skönt någonstans. Det är bara att bita ihop. Lady passade på igår när jag longerade att va rädd för allt så jag skrittade av henne uppsuttet (longeringen skedde med en fårhage på 3 av 4 sidor så det var ände förståligt). Hon blev skrämd på nytt precis när hon lugnat sig 4 gånger och sen vågade hon inte slappna av.. Jag gjorde en halt och hon hoppade i sidled fram och tillbaka som bara hon gör... Satte sig lite på rumpan och höll på, så jag glev av. Landade på fötter fast med vänsterbenet böjt så knäet mår inte super men klarade en ny smäll på ryggen iallafall... 
 

inte för att förstöra din planering men hp är samma dag som halloweenhoppet i rvik
Kom ihåg mig?