Uppdatering 1

Allt är iordning och jag känner mig slut efter 2 skoldagar. Har vi ens haft ett lov? Vad har jag ens gjort då? Vart har tiden tagit vägen? Jag förstår ingenting och nu är det bara alldeles för många veckor kvar innan nästa sommar... Jag hoppas att hösten blir fantastisk och att växthuseffekten slår slint så att vintern aldrig kommer. Eller kanske försvinner i januari, då är jag less. 
 
Jag är återigen sambo med Linnea och Svea vilket känns jättebra. Det är så mysigt att ha 2 av sina bästa vänner utanför sovrumsdörren! Det som är tråkigt är att Johan klarade gymnasiet och tog studenten i våras, han kunde väll gått om? Haha! Han har varit här i helgen vilket har varit underbart. Mitt rum är nästan iordning, bara Johan har åkt igen! Han är en sån stökmaja! Vi ska storstäda idag, nån gång.. 
 
Lady står uppe i Backa. Det känns jättebra med stallet och alla som har med det att göra! Så snälla och hjälpsamma. Det som inte känns lika bra är det praktiska... Det är ungefär 5 km till stallet, det är inte så farligt om det inte hade varit för att halva vägen är brant uppför. När jag skriver brant menar, jag stå på bromsen när man cyklar ner, brant... Det måste du dock göra från börhan och inte mitt i för då dör du... Det tog 12 min att cykla hem i bra tempo, dit tippar jag på 45 min. Jag får inte körkort förens tidigast mitten av oktober heller men får väll kämpa! Det jobbigaste känns den morgon jag har utsläpp när hästarna flyttat in... Lady verkar trivas och äter mängder med mat! 
 
 Kom ihåg mig?