Kanske back on track.. (igen)

Min motivation försvann för det här med bloggning men Linnea ville att jag skulle blogga nu eftersom att hon börjat göra det. Jag har flyttat Lady till skolan och hon verkar trivas jättebra. Första morgonen så hade hon spån överallt, även i öron och ögon samt avtryck i spånet efter vart hon legat. Vi kom för en vecka sen och sen vaccinerades hon i torsdags. Jag tog därför min duracellkanin och jobbade ledarskap på fredagen i ridhuset. Det var ett bra beslut för dels flög hon i luften när Anna stängde dörren och sen reste hon i början varje gång jag stannade, hahah tokfia... Jag tog vara på hennes lilla humör och tränade på att backa på röstkommando igen. Hon gjorde det galant i början och backade 10 steg i rasande fart! Sen tröttnade hon lite efter ett tag. Jag provade även snurra henne i ridhuset och i ett av varven kotade hon över..... Ända bakslaget sen maj så det är väll bra men glad ska jag väll inte säga att jag är.. Vid sånna händelser ska du backa 1 steg i 2 veckor ca så jag har skrittat sedan dess och ska göra det resten av veckan sen nästa vecka ta det väldigt lugnt. 
 
Nu när jag skrittat henne sen dess har hon dock varit finare än någonsin. Tänk om det hade funnits en häst som var som henne att rida i alla gångarter! Förstår inte hur det kan va så kul att skritta en gammal travare.. Känslan dock när du har det perfekta stödet i handen och sedna för första gången får till den PERFEKTA halten. Hon stretade inte emot för 5 öre, behöll formen och ställde upp sig. Bästa hästen vad hon är fantastiskt. Igår skrittade jag ut och gjorde en övergång barbacka till trav och den satt UTAN passinslag. Jag vet inte vad hon håller på med men fantastisk är hon!
 
Jag har haft första ridlektionen idag och blev tilldelad skolans nya 5-årig D-ponny. Dom klurade länge men det fick bli så! Connie var väldigt trevlig, hon hade handbromsen i men jag fick henne tillslut på tårna och taggad. Jag är väldigt nöjd att jag lyckades få henne motiverad och taggad till arbete och när vi kom dit så hittade hon en jättefin bärighet och formade sig i hela kroppen. Det var superkul att galoppera igen, det var ett tag sen! Jag är glad! 
 Kom ihåg mig?