I'm here!

Det var ett litet tag sen jag var inne här. Försökte mig på att skriva en "om mig" som Tina gjorde men satt där och kom inte på ett skit att skriva om mig och hur jag har förändras och utvecklats på 2 år. Det är dock en sak som är klar, utvecklats har jag. Kan inte sätta ord på det som Tina kan. Ni som läser detta är ju ni som känner mig så känner inte riktigt att jag behöver skriva det heller.
 
Okej, tillbaka i Rättvik sen ca 4 veckor tillbaka. Första veckan hade jag och min klass våra ungrare här. Vi var i Budapest 1 vecka i april  hos varsin person/familj, det var riktigt roligt! Veckan dom var här kändes lite upp och ner. Dom var krävande, men vi hade roligt också. När dom åkte tillbaka till Ungern började skolan på riktigt. 
 
Mitt schema är dock det sämsta någonsin. Denna termin går jag halvdagar måndag, tisdag, onsdag och är ledig torsdag och fredag. Jag har religon, svenska och naturvetenskaplig specialicering. Nästa termin ska jag gå fulla dagar med 6 olika ämnen. + att alla jobbiga och lite svårare kurser ligger på vårterminen också. Precis vad man vill då man ska tagga studenten... Vi har klagat till rektorerna x antal gånger men det går tydligen inte att ändra något så det är bara att acceptera. 
 
Har ett svagt minne att jag skrev om att jag hade ont i ryggen och var hon sjukgymnast i Falun osv i våras. Det har i alla fall inte alls blivit bättre. Sjukgymnasten jag var hon sa att det inte var något speciellt i min rygg och att jag skulle träna på som vanligt, de sa hon från januari till juli. När jag kom hem till Östersund på sommarlov var jag hos en kiropraktor, han sa att en kota i ryggen är trasig och lite vriden och att jag inte får springa på 6 månader. Det var kul att höra när det man gjort är att tränat på som vanligt i 6 månader för att sjukgymnasten sa att det inte var nått. Aja, blir ändå inte bättre så nu har jag äntligen fått hjälp med att kunna träffa en som förhoppningsvis kan fixa så jag får röntga min rygg så jag kan få riktig hjälp och bli bra någon gång, ska träffa honom 28/9. Jag spelar alltså tyvärr inte fotboll längre. Rida och vara i stallet gör också riktigt ont ibland men det står jag ut med tills en läkare säger åt mig att jag verkligen inte får. 
 
Jag får skriva om Veron senare, nu ska jag och Möhring snart upp till bandyhallen. Jag ska kolla på Martin som ska spela match.
 
 Kom ihåg mig?