tjugoandra mars

Johan med världens sämsta immunförsvar startade för några veckor sedan en epidemi av hosta och feber. Jag har lyckats undankomma smittan men i söndags föll även jag offer... Vi var på en fantastiskt rolig kryssning i helgen och jag antar att vara barnvakt till fylletrattarna gav mig förlite sömn för att måtstå viruset. Igår mådde jag dåligt och lät som att jag rökt i 150 år på morgonen men idag håller jag nog på att dö... Andrea var en ängel och fixade stallet åt mig idag för det vet jag inte hur jag skulle lyckats med. 
 
Lady verkar må bra, svullnaden är nästan borta och hon var lika glad (bakom den bitchiga fasaden) att ha mig tillbaka som vanligt! Imorgon har vi hoppning men vi kommer antagligen inte hoppa eftersom det knappt finns några hästar. Jag kommer antagligen inte att gå på lektionerna men om rummet inte snurrar imorgon bitti så kommer jag att gå till stallet. Precis som när jag gick på ridskola, aldrig för sjuk för att rida! Särskillt inte när jag inte kan rida Lady och endast hoppat på lektion 1 gång under hela 2an... Så när chansen finns vill jag inte missa den! Jag kommer dock inte riskera livet om jag känner att jag kan tuppa av såklart! 
 
Imorgon em måste jag dock upp till stallet då Ingela ska komma och kolla på hästarna nu inför påsk. Jag och Lady kommer försäkerhets skull stanna här då jag absolut inte vill riskera något öven om det skär i hjärtat...Vi har även prov efter lunch men det kommer jag inte genomföra då jag försökte läsa i boken och det gick inte så bra.
 
Jag är snäll och håller mig hos Johan där smittan redan härjar så mina kära sambos får en frisk påsk(, även om matförrådet är lite snålt..)!