Tredje dagen

Jag och Mimmi red ut själv en sväng idag på Lizbeth och Malibou vilket var supermysigt. Den vackra naturen och det fantastiska vädret är två saker jag inte kan få nog av... Det gick väldigt bra förutom när Lizbeth backade ner i ett dike och höll på att tippa över, äsch. Nästan allt var klart på förmiddagen idag så efter lunch var det OS som gällde varvat med löpning med hästar för att göra klart stallet i pauserna. Jag blev besviken på att Malin förstörde sitt fly och att tiden var för kort enligt mig, tråkigt med knappt någon felfri ritt. 
 
Den tropiska värmen medför duschar i överflöd så precis innan det var slut sprang jag upp innan mimmi som både hade mustach, skägg och svart rouge efter att ha gosat med Dominac för att tvätta av mig. När vi hade bytt om stack vi ut för att cykla till affären för att köpa godis, eller på sightseeing. Det beror på hur man ser det. Det blev några varv i centrum på många gator innan vi hittade affären. Det blev mycket godis, min födelsedag var en bra ursäkt! När vi skulle cykla hem tog vi först fel cykelnycklar och stod där och jävlades innan vi bytte. Cyklarna är inte så nya så vi var rädd att vi inte skulle få upp låsen om vi låste men med rätt nyckel så gick de bra! 
 
Tydligen så var vi på cykelhumör för det blev en tur runt hela Asten och en bra bit mot Ommel innan vi vände, frivilligt eller ej det säger jag inte! Vi har ätit god middag, massa godis och börjat kolla på fim men nu ska vi sova! Godnatt!
 
                                     Astens kyrka / en takbjälke jag glömmer ducka för
Ut på tur, aldrig sur
Dolman / GaSara
                                                                  Lizbeth / En gigantisk toaborse att ta bort spindelnät med
Cykeltur!



Kom ihåg mig?