nionde dagen

Om det var varmt igår så vet jag inte vad det var idag... 30 grader och stekande sol! Det är härligt men jäkligt varmt att jobba i ett stall eftersom du inte direkt rider i shorts och bikinitopp utan mer i långbyxor och piké med en hjälm som är mer isolerad än husen i Ryssland...Idag red först jag och Hanna ut en sväng, jag hade Ghinde ett biffigt sto som mest ville kolla på allt annat, varje löv och brevlåda... Det var en härligtur men det är ni väll trött på att höra så jag ska också nämna att vi fick galoppera fort eftersom det var sjukt mycket broms!
 
När jag öppnade dörren efter lunch så låg Dominance i en gräshage med 4 män runt sig. Jag blev väldigt orolig men han skulle kastreras. Det utförs liggande här i holland, ett ganska bra sett även om det ser alldeles för hemskt ut för att publicera en bild på. Det som var otäckt var uppvaknandet då han tumlade runt som en dinosaurie på droger, vilket den stora svarta fd hingsten i princip var. Jag var både orolig för Mimmis (som höll i grimskaftet så han skulle hålla sig i mitten av hagen) och hans liv men det gick bra! Nu står han ute i hagen och äter gräs så fridfullt så. Han var en väldigt snäll hingst på 4 år men Joris och Erika vill ha ut mer power av honom då han är alldeles för försiktig så dom tog beslutet att kastrera för att se om det hjälper. 
 
Jag sprang sedan in och gjorde iordning Edette till Mimmi och Nabarien till mig då Hanna redan var klar med Bemarien för att vi skulle rida ut. Jag kanske inte ska skriva att det var ännu en härlig tur i skogen (skuggan) men det var det. Jag känner att ni får sitta i regniga sverige och vara avundsjuka helt enkelt för jag har det så himla härligt!
 
Mia

Prinzen kastrerades också liggande 😜
Kom ihåg mig?