Första dagen

Lite frukost till både oss och hästarna inledde självklart dagen för att sedan mocka, sopa och (hör och häpna) lövblåsa dom stora uteområdena. Vi fick samtidigt lite genomgång om hur tex informationstavlan funkar och liknande. Jag fick sedan longera Calorie. Hon hade lätt för att vika baköronen men egentligen var hon väldigt go med ett eget tempo som hon helst behöll. Ni kan då gissa vad vi gjorde, tempoväxlingar såklart! Hon lyssnade nästan ibland, alltid något. Joris red sedan några hästar som vi gjorde iordning och mellan det städade och putsade vi. När klockan började närma sig ett och min mage nästan vänt sig ut och in var det fodring och lunch.
 
Eftermiddagspasset började igen klockan två med en uteritt på Kigalji. Hon var ett härligt vanligt brunt sto utan så mycket humör. Mimmi red på ett annat brunt sto med en fin bläs men korta och långsamma skrittsteg. En av tjejerna som jobbar här heter Tess och kommer från Asten, vi kommer väldigt bra överens och jag måste säga att min engelska fungerar överförvänan! Jag och Tess tog en skritt tur sen på Malibou och Cyprus som är 2 speciella topphästar. Det var väldigt mysigt och jag måste säga att landskapet har förtrollat mig! 
 
Den lugna dagen med ett överflöd av personal avslutades med mer putsning och städning. Jag tog en dusch och sedan åkte vi iväg och handlade, ett äventyr i sig! Vi köpte väldigt mycket mat, blandannat någon sorts yougurt, pizzakit och kvarlevorna från plågade djur. Jag ska nästan bli kristen så gud kan förlåta mig för mina synder efter dessa veckor. Något som inte är en synd var att äta på Ijssalon florence i ett samhälle en bit från Asten. Jag tog en tripp till himmelriket och nu, en timme efter att glassen tog slut så har fortfarande inte mina smaklökar återvändt. Jag hoppas dom är tillbaka imorgon bitti för provsmakning av våra inhanlade kulinariska läckerheter!
 
 
                                                               Calorie  /  Kigalji, observera balken jag inte duckade för
          Kigalji och Tess på en 4-åring / Malibou (som även heter något mer)
Poppy och hennes föl Pelle
 
 
 Kom ihåg mig?