fjortonde april

Idag är det torsdag och dagen innan! Igår så red jag för Anna inför imorgon. Jag fick rida fram självständigt och han kändes fin! Det som inte gick bra var galoppen då han bytten 5 i varje när jag försökte sakta av efter ökningen, #TAGG. Anna kom sen och ställde fram 3 dressyrstaket och Veron blev spänd. Jag fick honom inte riktigt med mig efter det när jag skulle bara rida programmet för henne. Det gick ganska bra förutom att han var lite hög i formen och slank ut med höger bog i volterna. 
 
Jag hade inte riktigt koll på ökningarna så efter att jag ridit lätt några meter för att han skulle slappna av så jobbade vi diagonaler. Ordentliga hörnpasseringar, halvhalt på ytter, lagomt ställd, samlad på kortsidan, i hörnet ladda med ytter (och sen hur mycker beroende på om det är förlängdstegländ eller mellantrav) sen SITT SITT RID RID KÄMPA RID SITT DRIV saamla ihop i tid på ytter, halv halt i hörnet. Efter några omgångar så gick det riktigt RIKTIGT bra (!!!!!) och vi började med galoppen som även den blev riktigt bra efter en liten ställning och ordentlig uppsamling innan avbrottet. Jag red sen igenom programmet igen och Anna sa: " Rider du såhär på fredag kommer du att få jättehöga poäng!!". Det känns bra och nu ska jag upp till skolstallet, kolla om det finns en dressyrsadel som passar att låna och sen blir det uteritt vid vattnet! 
 
Lady har jag prommenerat med i måndags som handhäst när jag skrittade Veron och Igår tog vi en prommenad i solen! Bäst Lady! 
 Kom ihåg mig?