åttonde april (Vilmas artonårsdag)

Idag är det en vecka kvar till något extremt nervöst men mer om det senare.
 
 
Lady kollades den 23/3 och då jag hade feber osv så skulle Svea göra övningarna. Hon skrittade fram och tillbaka men sen när snurrdelen kom så sparkede hon mot henne och sa verkligen ifrån. Jag tog över och hon sa ifrån till mig med men då sa jag också ifrån och hon gjorde som jag bad fast med öronen strukna bakåt... Hon kotade över ordentligt och flög upp i luften, det var inte alls kul... Jag stannade i rättvik tills onsdag och mamma kom även ner under påskhelgen vilket var hur kul och mysigt som helst! Lady skötte sig och vi tog en prommenad. Mimmi kom sen tillbaka och jag åkte hem. 
 
 
 
Väl hemma hade vi babyshower för Mia vilket var superkul då hon blev riktigt överraskad och glad! Jag red även prinsen, tittade på hockey på tv, åt kinamat och hade middag med tjejerna! Det var kul att vara hemma även om det var en väldigt kort period. Medan jag var i jämtland hade Lady skött sig toppen förutom att hon slutat äta lucernen. 
 
 
Skolan började på måndagen igen med teori på idrotten och sedan hästkunskap 2. Vi prata tappsko och Katta visade praktiskt, Lady fick även bakskorna avdragna då det verkat hjälpa dom att må bättre samt kota över mindre. Jag pluggade loss inför provet vi hade igår i djurens biologi (alldeles för mycket av det mesta, särskillt latin) och det har jag även gjort tisdag och onsdag. 
 
I onsdags på ridningen fick jag, Tilda och Mimmi rida så det var roligt! (Finns bara 4 friska skolhästar nämligen). Jag fick rida Corlencia som jag inte suttit på förut. Hon ser ut som en ko och är lite överallt men jag är väldigt nöjd!  Jag red bra och hon blev väldigt fin! När skolan slutade fick jag rida IGEN! Denna gången på Veron! Jag har bara travat av honom förut så det var väldigt roligt! Han var fin men hade svårt för fokus ibland. Igår fick jag rida honom igen, dressyr i ridhuset! Det gick väldigt bra och var hur kul som helst! Jag jobbade ökningar och samlingar av galoppen samt red igenom lb:1 2 gånger för om 1 vecka startar vi gymnasie DM. Japp, ni läste rätt tävlingsdebut på gång!

 
 Kom ihåg mig?