Hoppkarriären påbörjad

I onsdags tränade jag med Lady flr allra första gången. Det gick jättebra och jag är så nöjd! Visst det är lite här å var och inte så vackert men hon gör det jag ber henne om så bra hon kan. Det är allt jag begär! Vi travade bommar för första gången, det var konstigt i början men sen gick det galant. När vi skuttade sen var det svårt för mig att följa med i sprången hon gör men det gick väldigt bra. Vi hoppade även 2 hinder i galopp, ett i varje varv. Oxern låg på lite över 50 cm men jag och resten tror att hon hoppade minst 130 haha. Jag höll då på att flyga åt ****** iallafall men roligt var det!

Några lugna dagar följde innan dagens Paj som gick så himla bra! Vi blev felfria trots en läskig grind och flera läskiga infångare. Det är så härligt att hon blir skiträdd och ba AH DET HÄR GÅR JU INTE och när jag kontrar med jo, så hoppar hon över. Duktig polla!! Nästa gång blir det 60 cm men sen ska jag se till att det blir lite stabliare rundor innan jag går upp mer i höjd. Hon kan gå över 50 med och 60 kommer jag också kunna trycka över henne över om hon stannar men 70 känns lite väl innan vi blivit stabila. 
(Dock kostade Pajen 100 kr sen fick du köpa rosett för 30..... fettttta dyrt..)

Jag ska ha med henne på fler lektioner till våren, mest markarbete kanske någon hoppning och ev nån träning på klubben om jag lyckas skrapa ihop slantarna. 
Jag hängde inte alls med i hoppet längst ner till höger, hahaha!
Mia

Haha vad söt du är 😆 Eftergiften var du ju generös med iaf, även om du sitter ner över hindret 😜
Kom ihåg mig?