Dagen är här

Klockan 18,00 gör Lady sin debut inanför ett dressyrstaket. För första gången ska en människa kolla på oss för att vi ska utvecklas och säga vad den tycker. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är närvös men jag skulle även ljuga om jag säger att jag tror att det kommer gå bra. Jag har en känsla av att halterna kommer att gå bra för det har vi med famgång tränat på. Det ändra är jag tveksam över... Jag tror att dommarbordet och dressyrstaketet kommer att vara hemskt men jag känner att det här är något jag vill göra. Oavsett hur det går så kommer jag att vara nöjd med att vi gjorde det. Kan vi inte genomföra programmet blir det nya tag nästa vecka även fast det är pay and jump på schemat på söndagen. 
 
Mitt mål med Lady idag är att hon ska kunna springa bredvid dressyrstaket, vilket jag inte är säker på att det kommer att gå men hoppas, och att hon inte ska passa för mycket. Lilla damen har en tendens att göra det när vi gör en övergång mellan skritt och trav eller när hon blir spänd och skeptisk. Clover har jag förhoppningen att få över 60% med, vi startar 16,20. Jag ska ha korta tyglar och försöka se till att jag kan rida någolunda genom programmet. Det känns bättre än innan förra programridningen, men nu när jag skrev det här blev jag väldigt nervös... Det jag ska fokusera på med henne är att ha korta tyglar, korta tyglar är det ända som gäller!
 
Om 10 minuter ska jag gå ifrån engelskan och byta om samt äta något. Det var en timme sedan jag åt lunch men då jag startar Lady en timme och fyrtio minuter efter Clover och jag startar henne om 2 och en halv timme så tror jag att det kommer att behövas! Det känns jobbigt att alla går i skola när jag startar men bästa Sunna gör inte det och ska komma som moraliskt stöd! 
 Kom ihåg mig?