Underbart!

Igår morse hade inte jag och Svea någon biologi för de va kompleteringslektion och de behövde inte vi. Så vi stack ut på räserponnysarna och räste runt i skogen i en timme. Red på en ny väg som var jättebra även den, finns fan inga dåliga vägar här!!! tillskillnad från hemma lixom..... 
 
Imorse på NIU träningen så tömkörde vi en och en med Irene som hjälp. Jag använde Freddie och det gick super! Han var jättefin och Irene tycke jag var duktig. Tömkörning är ju sjukt nyttigt och speciellt för Freddie för han är ganska svår att komma åt bra när man rider, så att han verkligen kommer upp med ryggen och blir lång och låg. Han kommer lätt till det när man tömkör, så det är toppen!
 
Efter skolan nu så red jag och Svea ut i skolskenet på Veron och Ravena. Vi upptäckte lite nya vägar och kom mitt i värsta cykelträningen i skogen... Haha så vi fick springa av stigen flera gånger för det kom cyklister i full fart bakom.  Sen visste vi inte vart vi var så vi hade en plan att vi skulle hålla höger. Men sen såg vi en stock över vägen som gick till vänster så vi satte av i galopp åt de hållet istället. Och efter ett tag stannade vi och undrade vart vi var egentligen, så kollade jag på gpsen och vi red åt helt fel håll, så vi tog en annan stig åt andra hållet och efter ett tag kom vi till ett ställe där vi kände igen oss. Asmysig och rolig tur i kvällsturen med en lika cp person som jag, kunde inte bli bättre! Vi red ca 15 km i 2 timmar. Kunde dock varit ute minst i två till!
 
härliga häst♥