Min helg

Igår var det världens bästs mammas fördelsedag, och det började vi med att kliva upp 7 för stt åka å släppa upp Veron, jag red då också, var ute och mös på bara. Sen åkte vi till hotellet där pappa och johannes var och hjälpte dom städa lite och åt frukost. Kl11 gick jag och mamma på stan och shoppade lite sommarkläder, jättenöjd över dom, tack mamma! 

Lite senare när vi var hemma kom mormor med tårta och kakor som vi fikade och ännu senare på kvällen cyklade vi in på stan för att äta fondue! Super mumsigt och super trevligt att vara ute med familjen bara. När vi var klara där tog jag bussen till torvalla till Sofia där Vera, Signe, Tova, Tina, Emma och Jessica var. Vi spelade lite spel och satt å pratade. Jag, Vera och Signe var upp lite längre än dom andra, var inte så trötta. Men när vi gick å la oss somnade jag på en gång. 

Imorse kl 10 kom mamma, då åkte jag och Vera med till Tanne där vi kollade på 1.10 klassen som jg skulle varit med på. Så otroligt drygt att inte få vara med, är så himla arg... Aja, sen gick jag ut och gick med Veron i den stekande solen och han fick äta gräs också. Åkte hem och var ute i bikini sen åkte jag på ett möte inför mitt jobb som börjar på torsdag. Och sen när jag kom hem la hag mig i solstolen på altanen och tänkte läsa, men hann inte läsa så mycket innan jag somnade och sov i typ 3 timmar. Så jag brände mig lite på bröstet och axlarna, hehe.

Middagen bestod av grillar, asså mums! Sen vid typ åtta åkte jag upp till freddie och red på den räsern, asså sjukt mycket spring i den ponnyn, på ett positivt sätt och man blir så glad av att sitta på honom, helt sjukt! 

Veronen

Världens finaste ponny