Kåks är grym

Lördagen spenderade jag i stallet, rida ut med Tina,  plugga matte och mysa med Tina och Sunnis. Vi bakade kladdkaka och åt upp den och satt med tända ljus och pratade i några timmar. 
 
I söndags så släppte jag ut hästarna sen fixade stallet sen red jag ut med Tina och Mimmi. Sen fick jag jalla till stationen för att åka till Viktor, Vi gjorde väll inget speciellt tills jag sen åkte till Borlänge för att träna, ännu mer utfalssteg... Viktor kom och hämtade mig sen och vi åkte till honom igen. På morgonen åkte jag tillbaka till Rättvik, när jag kom till hit märkte jag att min cykel inte var där jag ställde den, och den var ingen annanstans heller... How fun... Efter skolan åt jag och sen gick upp till Veron. Var ute och gick med honom i mörkret, jättekul för både han och jag är fett mörkrädda. 
 
Igår hade vi matteprov... Blä usch fy för trigonometri, hatar det, jag suger på det. Sedan stog dressyrträning på schemat. Det som det är mest fokus på är att stärka hans bakben och att jag ska sitta still med min kropp. Eftersom han är lite svag och inte riktigt orkar sätta under sig och inte har kunnat svängt riktigt som jag vill att han ska göra, så har jag börjat svänga med min kropp för att få honom att svänga. Det ska jobbas bort. 
 
Efter jag ridit fick jag jalla hem och äta, byta om och packa väskan för att åka till Kvarnsveden att träna. Det var riktigt jobbigt så när jag kom hem sen dog jag i sängen på en gång. 
HÖrs
 
 Kom ihåg mig?