2015

Inatt blir det ett nytt år så det är väll dags att sammanfatta det gångna. 

Jag går fortfarande på skolan som jag skulle inleda min andra termin på för ett år sedan. Den är tuffare nu och imorgon måste jag börja med en stor uppsats jag ska redovisa första lektionen efter lovet... Mitt hopp om den kursen är dock släckt men annars går det bra. Skolan tar mycket tid och jag gör mitt bästa vilket räcker. Dock vet jag inte vad jag ska göra om 1,5 år... 

Under hela 2015 och lite till har jag också haft det stora privilegiet att älskas av den mest fantastiska kille jag träffat. Han har bara ett problem, att han ofta är för långt ifrån mig. Det är som tur är bara ett problem få stunder! Jag längtar efter ett år till med honom, mina fantastiska vänner, underbara familj och älskade häst! 

Det jag längtar som mest efter är dock Mias bebis och fölet!!! Jag längtar ihjäl mig efter deras dotter precis som dom! (Nu satte det sig världens sötaste bebis mittemot mig, MIA HURRY Up!)

Lady får ju då inleda året med att vila, inte hennes favorit syssla men hon får ju skylla sig själv... Vi ska fortsätta stärka henne och jobba på med galoppfattningar och hoppningen! Jag är super nöjd med hennes utveckling det hör halvåret och överlycklig över att hon faktiskt är min!! 

Gott nytt år till er alla! Jag kommer att fira i Rättvik med Johan och hans kompisar, hoppas ni får ett bra avslut och en bra början!