Helgen

I lördags så pluggade jag matte medan Viktor var till Falun och jobbade. Sen chillade vi på ett tag innan vi åkte till stallet och jag red lite sen fick viktor sitta upp lite. Han fick skritta ett var sen vågade han inge mer ;)
 
 
 
Igår fick jag min första sovmorgon på över en vecka <3<3 Vaknade dock vid halv åtta typ och kunde inte riktigt somna om, men skönt att inte ställa klockan på 6.30 i alla fall! Sen åkte Viktor hem och Matilda kom och hämtade mig så vi åkte till Mora och spelade match. Gick ganska bra för oss, och för mig också. 1-1 blev slutresultatet. Det var sjukt jobbigt att spela eftersom solen stekte som fan. Mamma och pappa var och kollade också för de var påväg hem från smålandSå när jag kom hem så åt jag lite mat och la mig i sängen och dog ett tag. Sen upp till stallet, och sen sova bort huvevärken jag fick.
 
Idag har jag först spanska nu på morgonen, sen ett långt hål till 12,25 då har jag fysik. Sen ska vi få reda på tältgrupperna som vi ska ha när vi ska fjällvandra med ettorna nästa måndag-tisdag. 
 
Efter skolan ska jag rida Veron och sen åka till Mora och träna!