Produktivt liv

Det är riktigt skönt att vara hemma över lovet även om det både är för kort och för långt... I Lördags började jag med att gå till Torsta (ett naturbruksgymnasium här i ås där pappa jobbar) för att dom hade öppethus. Jag hade aldrig kört traktor och eftersom vi ska börja göra det v.46 kändes det bra att ha provat. Det gick bra, lite hackigt och så men det var ju inte kärnfysik direkt. Jag staplade tre rundbalar på varanandra också. 
 
Mamma och jag åkte sen in till stan. Jag fick en vinterjacka, skor, mössa och pannband. Välbehövligt, sen köpte jag tre trosor också men det var väll inte lika intressant. Hem till pappa och äta middag. Mackaroner med biffar i löksky, typ sjukt jävla gott var det! Den lilla byfånen Frida kom sedan och vi satt å pratade i tre timmar. Bäst. 
 
Söndag morgon, efter en timmes extra sömn, så for vi till sundsvall. Vi gick på Ikea och köpte lite saker innan vi åkte till farmor i Sundsvall. Farmor har cancer och ska opereras den 11 men det går nog bra, världens bästa farmor. Mormor är tydligen också sjuk... Det vet jag dock inget om, förutom att det är något med hjärtat. Allt på en gång va det ja. 
 
Svängde förbi mina kusiner i Gevåg också på vägen hem och väl hemma åt jag middag och gick å la mej i princip. Inte för att jag fick ligga länge i sängen innan Linnea och Lise kom och drog med mej ut. Vi träffade Alvin, Erik och Jesper och när vi frysit nog länge gick vi in till mej. Jag var dock lite väl trött men det är så ibland. 
 
Igår gjorde jag typ inget, jo.. Jag var till tandläkaren i 7 minuter och på övningskörnings kurs hela jävla kvällen... Det sög... Sen kom Sigen och Jessica och sov här. Bäst. 
 
Idag har jag mest lyssnat på musik i väntan på att Mias liv ska klarna upp men nu har det gjort de så vi höres!