Inte bara hästar

Jag har faktiskt gjort annat än att ridit och mockat i helgen. Rent och fint är det överallt för igår både tvättade och städade jag. Det var vad hela dagen gick åt till.. Sen kom Viktor å Magnusson på kvällen och hängde med oss och Linnea Rs mamma! Dom är för go dom här bönderna! Det vi gjorde igår var mest att diskutera SD och ja det var kul!
 
Ikväll kom dom förbi vid 20 och åt hallonpaj som jag och Svea bakade. Linnea sa sen att jag skulle hämta henne i Falun med mopeden så jag sa till Viktor att vi kunde hämta Linnea där, svaret var okej då åker vi. 5 min senare var vi påväg. Sjukt snäll är dom! I bilen pratade jag med Vera och eftersom Viktor också typ känner Alexandra (greynikon) så ska vi åka dit och hälsa på henne och Malin. För någon dag sedan sa nämligen Viktor att han skulle skjutsa dit mej så då får Vera också hänka. Fy fan va jag trivs bra här!
 
Jo, vet ni vad jag gjorde idag? Svea och jag bestämde oss för att sticka ut och springa. Vi sprang 5 km på 33 minuter utan att gå någonting alls, fett duktiga! Fast Svea är väll hurt men jag är duktig! 
 
 Kom ihåg mig?