femte mars

 
Det där lovet bara swishade förbi! Jag har inte använt datorn en ända gång, inte läst en blogg och knappt använt telefonen. Lady har stått i bringåsen hemma hos Vera. Det har varit supermysigt att få rida med min fantastiska vän varje dag, tänkte tvinga in henne i transporten med Lady... Tror dock inte ett kedjegrimskaft räckt hehe. Min häst är superfin i traven nu, mums! Vi har ridit ut å busat mest hela lovet fast i torsdags samlade jag mina besparingar och gav Lady en välförtjänt massage och laser. Hon var väldigt fin i kroppen och älskade laser. 2 små muskelbristningar framme på bogen, stelare på vänstersida rygg än höger samt lite stel i halsen bara. 
 
Igår körde fantastiska Mia oss till ridhuset, vi hoppade lite med martingal. Lady var trött i kroppen och underlaget djupt så hon sög inte ens i hindren. Det var så konstigt att känna att hon inte drar men dom gånger hon inte typ skritthoppade så gick det bra. Traven annars gick så bra, underbart fin polle!! Mia tyckte det gick jättebra och Karin var överlycklig över hur bra hon har det. 
Förutom att rida Lady har jag ridit bästa guldponnyn och snackat skit med Mia. Prinsen har bjudit på lika mycket livsglädje som vanligt fast faktiskt hållit sig på marken varje dag. Underbar ponny det där även fast han ibland är lite svår att hålla i dom lägre gångarterna. Mia är tjock som bara den och har försökt fått mig att se likadan ut fast pga en annan anledning genom att göda mig med McDonalds, men gott är det ju! Nu ska hon få 2,5 veckas vila innan jag kommer upp igen *blink blink*. Är ofantligt glad över att Lady ska få spendera sommaren i Åsmundgården! 
 
Under påsk hoppas jag kunna spendera mer tid med mina bästa "väninnor" och vänner! Jag hann iaf träffa Signe, mohammed och Alvin en snabbis denna vecka! 
 
 
Mia

😘😘
Kom ihåg mig?