En gladare Tina

Jag är klar mid djurens biologi uppsatsen och fick sovmorgon imorse, gjorde mig gott! Pudersnön ligger vit och fluffig, det känns jobbigt att Lady ska få jogga till februari så att det inte blir någon galopp, ännu jobbigare känns prognosen om plusgrader nästa torsdag som kommer skapa skare... I panik då jag är hos Johan i helgen så bokade jag in en ny fotografering på måndag morgon då våran gemansamma idrottslektion är inställd. Jag tänkte dra med Linnea som är ledig varje måndag fm också. Värre blev det dock för mig som också vill bli fotade i pudersnön.. MEN ibland får man inte allt i livet och vem vet, det kanske blir minus hela vägen till nästa helg! Jag hoppas på lika vackert väder nästa helg som i helgen så det kan fotas ännu mer! 
 
Linnea red i ridhuset i söndags så jag knäppte lite kort då med. Jag har inte kollat igenom dom men jag har en känsla av att det finns några guldkorn! Men det bästa var att Lady var med lös i ridhuset och gick bredvid när dom skrittade och sen när Linnea ökade takten så ställde hpn sig mot speglarna med spetsade öron och kollade på sig själv sen så fort Veron kom in i ögon vrån så följde hon dom med blicken tills dom försvann igen. Så söt! Hon rullade sig och blev skitig men det såg väldigt skönt ut! Jag hämtade borstar och när jag kom tillbaka så var Lady längst bort i andra hörnet av ridhuset med Linnea och Veron men när jag ropade så kom hon på en gång, glad överraskning! 
 
Jag har upptäckt att jag har 2 uppgifter att lämna in i hästkunskapen men det var ingen brådska. Vi fick ingen mjukstart på idrotten heller så träningsverken sitter överallt efter cirkelträningen och boxpasset igår. Jag och Linnea skrittade en sväng barbacka igår kväll och kom hem sent från stallet. Idag ska jag skritta en sväng och arbeta henne mer i skritten så att hon skrittar igenom kroppen och imprgon ska vi jogga i snön. Kravlösa veckor har hon framför sig då hon har vilat kroppen nog men jag vill att hon ska få smälta hoppningen och galoppen innan vi börjar igen. Jag hoppas bara att snön håller sig på en sammarbetsvillig nivå och inte ger styltor eller har en hemsk skare. 
 
Ljuger gör jag inte och ljuga skulle jag göra om jag sa att jag inte längtar hem men det underbara stallet, ridvägarna, hagkompisar till Lady, en fantastisk pojkvän och en bästa vän gör allt bättre. Det förvånar mig hur mycket jag vill hem för jag har alltid älskat att vara här men jag känner att jag vill ha människorna hemma mer i mitt liv och fortsätta rida världens finaste ponny men det går ju inte. Jag får hålla mig... Förresten så har jag, efter ett helt jullov som endast i princip spenderats med Mia, hos mia, bestämt att Lady ska få stå där i sommar. Jag ska mysa bebis och föl, rida på fantastiska ridvägar och vara världens NÄST(.......) bästa unge men det gör inte så mycket. Jag tycker dock att Linnea ska göra mig sällskap och inte rymma bort...... 
 
 
 
Mia

Saknar dig här hemma! 😘😘
Kom ihåg mig?