Tjabba tjena

Oj, julafton skrev jag sist. Det var ju ett ganska bra tag sen så tänker inte berätta särskillt ingående vad som hänt sen dess. I stora drag så spenderades resten av jullovet med kompisar och Veron som hade sin "halv-vila". Jag har gått över till Kvarnsvedens IK men har nu inte spelat på två veckor då det är problem med min rygg. Varit hos lagets sjukgubbe och fått laser och höra att mitt bäcken är snett och ryggen är lite sne och musklerna spända som attan. På onsdag ska jag till en kiropraktor i Falun för att få en ordentlig titt och bedömning. Det är åt helvete eftersom jag har ont även när jag rider...
 
Veron har varit mycket fin och hann hoppa en gång för Uffe innan han fick en spark på högra bakknät så man ser vart alla fyra broddar träffat. Han var såröm och stel, en lårkaka typ. Så jag har hållit igång honom ganska lugnt så han ska få ur sig de stela. Förhoppningsvis pepparpeppar så kan jag va med och hoppa för Uffe torsdag och fredag. Skulle ju vara bra eftersom första tävlingen närmar sig ganska fort, om tre helger.
 
 
Skolan är jobbig just nu tycker jag, svår matte, fysik. Händer mycket i kurserna och jag har ett moment där allt är blä, så det löser sig inte så bra. Tror mycket beror på att jag går runt och har ont i ryggen varenda dag, det tar av krafter jag inte har till övers egentligen. Sen saknar jag mamma nå otroligt..
 
Freddie är inte min länge heller. 29 januari blev han Ebbas. Jag är grymt tacksam att jag fått spendera 4 år tillsammans med den lilla skiten <3
 
 
 
 
 

HEJSVEJS. Lady, min lilla stjärna, är söt!

Måndagskvällen bjöd på en skrittur med inslag av trav i *trumvirvel*... halsring! Det gick bra, ganska iallafall. Hon förstod va jag menade och lyssnade på mina förhållningar men hon insåg ganska fort att hon inte behövde svänga... Jag bad henne svänga varpå hon vred huvudet ditåt och svängde ett steg innan hon gick rakt hemåt med huvudet dit vi skulle. Det blev många halter och många snurrar. Lady provade nämligen att snurra ett varv för att sedan gå hemåt igen NÅGRA gånger. Jag fick lägga mig fråmåt och svänga i grimman för att vinna, jag ska prova ikväll igen när jag skrittar av inne i ridhuset så ska vi se om det går bättre. Hon vilade igår och idag hade jag tänkt att longera lite kort, Linnea med. 
 
Jag kan ju berätta att Linnea också har ont i ryggen så jag tvingar henne att jag ska mocka osv så att hon kan bli bra, så ni vet! Hon är ju lite oaktiv så jag kan även berätta att Veron har fått en spark men det är ingenfara. Så nu vet vi det och jag ska äta mat, mums! 
 
 

Sneakpeak

Redigerade 4 av dom finaste bilderna att visa innan jag börjar med Kåks! Jag kan ju inte vara ego och prioritera mig själv... Linnea var så snäll och följde med mig och fotade idag! Bilderna blev inte dom bästa (mest pga min HEMSKA sits, dimma och mörker) men det är bilder och det är jag  så himla glad för!! Lady var väldigt pigg men fin stundtals.