Veckan så långt

 Veron fick sig en skrittur i måndags kväll i mörkret tillsammans med Tina och Lady. 
 
I tisdags var det hoppträning för Erik. Jag hoppade inte så jättemycket med tanke på att han hoppade torsdag, fredag, lördag. Men det var banhoppning som var tanken och hoppade igenom lite delar av den först. Vi hoppade i en väldigt samlad galopp först, för att sen rida i normaltempo med ändå lika ordentligt så de inte blir långa. Veron var väldigt lyhörd och duktig som vanligt numera. Han hoppar otroligt fint och bra. Vi avslutade på en liten högre bana som gick precis lika klockrent. Det går så bra nu så jag vågar inte erkänna det för då känns det som att kommer börja gå utför.
 
Igår skulle jag ju då recea med Tina och Lady men eftersom jag inte tänkte på att vi skulle ha hoppträning dagen innan såå fick jag dissa dom och ta en till mystur barbacka tillsammans med Svea och Esprit. När vi kom hem sen kom Kåks hit och vi åkte ner och köpte naturgodis och glass, sen laga vi middag och efter en stund kollade vi film och åt gotta.
 

Imorse hade vi NiU och istället för dressyrträning så red jag ut då jag känner att det blivit förmycket ridning i ridhuset på senaste. Det var en skjut härlig tur i morgonsolen tillsammans med en glad Verni. Jag tror även att jag rider ut imorgon istället för Niu-träningen, sen har vi ingen kemi så är ledig imrogon. Mamma kommer ju också så på kvällen ska vi nog bowla och äta på big street tillsammans med Kåks. 
 
 

Kom ihåg mig?