Skyller på skolan

Faktiskt, har haft lite mycket att göra i skolväg. Sparat in till sista stund med inlämning och få klart redovisning. Det har mest varit svenskan men nu är båda grejerna klara och denna vecka ska jag skriva en träningsdagbok och en till läxa till Niun. Sen är det kemiplugg som gäller då jag inte alls hängt med och vi har prov nästa torsdag.

Förra veckan hoppade vi torsdag och fredag på niun. I torsdags tog jag det lugnt och gjorde lagom med tanke på hans ben. Det var bra men ville ändå inte göra förmycket. Vi hoppade för Anna en studsserie med kryss och bom emellan. Veron jobbade bra och kom tillbaka på bakbenen väldigt bra! 
På fredagen hoppade vi för Uffe, lite mer mot bana med en trekombination. Det gick hur bra som helst och Veron är så taggad och har ett heeelt annat tryck i sig nu, självmant. Det är otroligt kul att han är så på och han gick som en klocka hela lektionen. 

I helgen har jag ridit ut, lugnt och låtit han sträcka på benen och igår fick han vila. 

Idag hoppade vi för Erik. Mycket fokus på att vara i balans och komma tillbaka på bakbenen efter hinderna. Samma här som i fredags, det är så kul att rida honom. Han har nu ett eget driv som kanske till och med blir lite förmycket. Jag rider inte med sporrar längre och han lyssnar för skänken riktigt bra. Vi hoppade igenom hinder för hinder, lugnt och balanserat. Sen höjde vi upp och red som en bana på 6 språng, lika lugnt och balanserat men med tryck i galoppen. Jag hoppade "banan" på 1.20 och helvete vad bra det känns, så kul. Hoppas verkligen detta håller i sig! 

här är två riktigt kassa bilder ur filmen från sista rundan. synd kvalitén blir sämst när man skickar mellan telefoner


Kom ihåg mig?