Rolig helg och ännu en tappsko...

Gårdagen pass i ridhuset fortsatte bygga på skänkelvikningarna men med galopp och bomarbete.  Jag la fram 4 galoppbommar med dom 2 i kanterna i sockerbitar på lägsta. När jag skrittade Lady över dom studsade hon över 1a och hoppade från 3dje över 4de... jag var inte beredd men satt kvar! Taggad polle! 
 
Efter att jag travat fram "delade" jag av ridhuset på medellinjen och på den öppna långsidan flyttade jag in henne, sen ut och travade över bommarna. Sen galopperade jag. Hon blev svårare att flytta när jag galopperat för att hon taggade så mycket men hon var väldigt duktig i skänkelvikningen innan och sen väldigt duktig att fatta galopp. 
Jag är väldigt nöjd med henne! Hon använde inte galoppbommarna till det jag ville utan hoppade mer studs men mycket bakben blev det iallafall. Nästa gång ska jag ha bommarna som hinder i en kombination och ett helt galoppsprång mellan. Nu till veckan blir det bommar på torsdag! 
 
Pappa och mats kom sedan mitt på dagen, jag städade och duschade innan vi åkte till Leksand för att gå på hockey. Det var superroligt att träffa pappa och Mats höll sig i skinnet, jag fick även klippa Mats hår och det gick ganska bra faktiskt. Hockeymatchen var superrolig att kolla på, Leksand spelade toppen och vann i förlängning efter att Tingsryd kvitterat endast 9 sekunder efter Leksands mål i 3dje perioden. SPÄNNANDE!
 
Idag red jag och Linnea ut, travde mycket och försökte få henne att släppna av men när vi rider först är hon så spänd och rädd för allt. Hennes takt är obefintlig och hon tvärnitar ibland för någon stubbe... Hon är så konstig för om jag rider ut själv är det helt lugnt... Det verkar som att hon tror att den som är först kollar efter landminor... 
Hon trampade även av sig 3dje skon från den här skoningen... jävla gummisulor.. Hon ska skos nästa tisdag iaf så hoppas att den som är kvar håller sig! Bakskorna åker snart igen också..
 
 Kom ihåg mig?