Håller med Tina, underbar helg.

Inte bara helgen utan det började med att bästa mamma kom i torsdags, som jag saknat henne! Det var även pay and jump utan pay-delen så bara hoppa alltså. Jag hoppade en blandad höjd på 110-120, vilket gick superbra! Han var väldigt taggad och stark vilket jag inte är van vid så blev för hängande i handen ibland och släppte skänkeln och då tappar jag honom och han blir lång. Sen morgonen efter var det träning för Uffe, en jättebra studsserie som verkligen fick hästara att komma tillbaka och sätta sig. Jag hoppade den några gånger bara sen fick det räcka eftersom jag skulle tävla och han hoppade bana dagen innan. Vera kom ju hit också <33 Så på kvällen fick hon låna Veron och skritta ut en sväng barbacka medan jag och mamma lagade en jättegod wok!
 
Tävlingsdaaag :DDD 
Vi hade räknat med att behöva åka klockan 12 ish. Det gick ganska segt så åkte vid halv två. Det snöade och blåste en del så säger som Svea - föredrar tävlingar sommaren. Red fram honom och han kändes väldigt mjuk och fin, lyssnade på fram och förhållningar. Gick banan som verkade rolig och inga svängar eller linjer som skulle va större problem för Veron. Hoppade inte alls många språng på framhoppningen då han hoppat båda två dagarna innan men de sprången kändes bra. Inne på banan så var han som vanligt lite seg de två första hindrena men ändå inte alls som det varit förut. Han kom sen igång lite mer och jisses, kändes som jag bara kunde åka med nästan. Han gick som en klocka, så bra. Till och med så bra att vi lyckades vinna. Vår första start för året och vår andra 120, en mycket bra start på året så hoppas att det kan fortsätta i samma anda då kvalpoängen till falsterbo börjar räknas i mars. Veron ger så mycket glädje varenda dag, lyckopiller <3 
 
 
Sen när vi kom hem chillade vi lite för att sen göra taco. Kåks och möhring joinade oss så det blec ett bra gäng här. Senare mätta och belåtna spelade vi med andra ord där jag och kåks ofc utklassade allt motstånd.
 
Söndag morgon blev det fotodags för ridbilder och veron fick sträcka ut eventuell träningsverk på ängen. Mamma och Vera åkte hem sen och jag åkte på fysträning. Som vanligt mycket benböj och utfallssteg. Kom hem ganska slut alltså så kom hem och bäddade ner mig väldigt snabbt.
 
Mycket bra dagar helt enkelt.
 
 Kom ihåg mig?