en uppenbarelse

Den där longeringen jag skulle göra sist jag bloggade gick ine bra. Hon var INTE fokuserad för 5 öre utan vad Veron gjorde var mycket mer intressant. Hon sprang på mig och sparkade bredvid mig... Inte ett dugg kul. Ännu mer irreterade var det när hon väl lyssnade i 1 sekund på att jag bad henne gå UT och hon flyttad eperfekt skänkelvikning ut på större volt tills hon kom åt andra hållet och såg Veron vilket ledde till att hon travade på mig. Jag tog saken i egna händer och löste problemet genom att ta ett grimskaft och springa bredvid henne. Motion för både mig å hästen! Hon blev väldigt fin och snodden hon hade gav henne eb´n uppenbarelse. När vi skrittade dagen efter kunde hon nämligen gå jättelågt och när hon travde några steg var hon så rund att jag inte skumpade alls.
 
Hon var jättefin i fredags när jag joggade henne också! Vi gjorde både några steg öppna och sluta i trav, kunde reglera henne på volten med att verkligen få med bogen och forma henne med innerskänkeln! Mamma kom ner i fredags kväll vilket var hur kul som helst! Jag kunde då hoppa i lördags vilket jag gjorde. 
 
Lady skötte sig galant som vanligt, lite väl taggad så jag fick inte tillbaka henne över travbommarna och att travhoppa med bommar var omöjligt. Jag tror att vi får vänta med det... Vi galopperade liiiite vilket gick ganska bra hon bröt dock av 2 språng innan det lilla hindret och visste inte vad hon skulle ta sig till. Jag är väldigt nöjd över vilken utveckling hon gör även fast hon verkligen hoppar med hjärta och inte på talang. 
 
Det blev en uteritt i söndags, skritt i måndags, vila igår och skritt idag.
 Kom ihåg mig?