Cool Breeze

johan är klart bäst på allt förutom dåliga grejer
 
Det var dagens gästbloggning av ingen mindre än Johan Vikström aka min pojkvän. Om utlåtandet stämmer eller inte låter jag vara osagt.
 
Idag fick jag rida en häst jag inte suttit på förutom en gång ut i skogen. Då uppfattade jag honom som tråkig, han gjorde det jag bad om, typ så. När jag satt upp så blev jag positivt överraskad! Han var pigg och känslig. Det var väldigt klurigt att få till honom! Han var helt annorlunda jämfört med Lady och han var oklar på många sett. Det tog ganska långtid innan han släppte efter men då blev han riktigt fin! Det är roligt med sånna hästar som är svåra på ett lärorikt sett. Han gick att styra, flytta och ställa men han kom inte up med ryggen och ner med nacken tillskillnad från RA som är ett kylskåp som inte går att rubba innan man får loss honom. Han är svår på ett tråkigt sätt, jag vet vad jag ska göra men orkar inte göra det ordentligt för att jag är för svag och han för stark. Breeze var svår på "hmm" sättet och gick att rida innan man fick till honom. 
 
Jag är väldigt nöjd med dagens lektion men det är väldigt tråkigt att jag får vänta 5 veckor tills nästa. Friluftsdagar och hästklassmöten BAJSKORVAR på er med, men men sånt e livet! Nu ska jag göra lite mer skit frågor till djurens biologi och sedan ska jag, Svea och Kåks upp till stallet!
 
 
 Kom ihåg mig?