Bästa hopponnyn

Lady var jätteduktig på hoppningen! Framridning och framhoppning är ingen hitt tycker hon, förmycket hästar. Jag hade tänkt börja ladda upp filmer på youtube å ha så att dom bara går att se via länkar. 
 
Jag blev väldigt nervös men jag är lika nöjd som vanligt! En martingal ska införskaffas på inrådan av Mia och henne litar jag på. Hon var väldigt seg på framridningen så jag trodde inte ens det skulle gå men väl inne på banan blev hon sig själv, taggad och glad. De sista 2 sprången blev inte bra, sista var i galopp tillochmed och då blev det lite lågt. 60 kändes annars som en lagom höjd att travhoppa (även om hon passade nån gång haha). 
 
Nej jag är inte efterbliven och tror att jag äger en hopphäst eller en dressyrhäst. Lady är MIN travhäst och därför jämför jag oss med utvecklingen vi har gjort och det hon är avlad för. När jag säger att hon är duktig på att hoppa går inte det att jämföra med Prinsen eller Veron... Min häst ör fantastikt på det sättet att hon har underbar vilja och inställning! 
 Kom ihåg mig?