Tävlingsheelg

I lördags så städades de, packades och fixades för att åka hem en vecka. Tina åkte hemmåt och jag och mamma åkte mot Timrå. Vi kom fram ca 19 och efter vi promenerat och fixat då Verni kunde få en härlig natt åkte vi till sSndsvall. Vi chekade in på hotellet och gick sen för att leta en pizzeria. Satte oss på hotellrummet framför mello och åt mat och godis. 
 
Vi klev upp ca halv åtta och åt mycket god frukost. Packade sen ihop oss och åkte till Timrå. Vi gick promenader och kollade på de lägre klassena. När det var dags för min tur var både jag och Verni taggade. Han var mycket fin på framridning och framhoppning. Framhoppningen reds bara i ett varv, det har jag varit med om en gång förr och det var när jag var i Norge och tävla. Det upplevdes posivitv från min sida, minde kaos och irritationer, hoppas fler tar efter. 
 
Veron var vaken och lyhörd inne på banan. Han gick som en klocka även fast jag i omhoppningen chansade på lite snäva svängar så klarade han även den uppgiften. Jag tyckte jag red så fort som vi kunde och red på 37 sekunder. Hon som vann hade 32 och sen var det två på 33 och därefter var resten på 37 så hade velat sett hur de red, dock var det små nätta hästar. Jag är väldigt nöjd och blev placerad som 7:a.
 
Framridningen till 120 kändes han lite seg och tung. Han hoppade fint inne på framhppningen, tog bara nå få språng. Det var en bedömmning A:0 så jag satte ett högre tempo från början, då kändes han inte alls lika seg längre. Han blev dock lite stark så i en svår linje mellan 2an och 3an fick jag inte tillbaka honom riktigt och han blev lite framtung och hann inte upp med frambenen... Resten av banan gick superbra och han hoppade mycket fint. Här kan du se filmer <-- om du har lust. En seg resa hem och vi kom till stallet ish 20. Skönt att vi får ha Veron hos Ingela där han trivs och känner igen sig! 
 
 

Inför sportlov

Tina och Linnea är och rider just nu och jag sitter i Linneas säng och gör så lite som möjligt. Både våra kära bloggares mödrar är påväg från Östersund hit ner nu för att hämta hem mina sköna bönor. Idag har vi avskedsmiddag på Bigg street framför oss innan de imorgon återigen lämnar mig i Dalarna för den kommande veckan. Saknar dem redan. Hoppas hästarna har skött sig och att lady är taggad på att andas östersundsluft lika mycket som jag vet att Tina är redo för det. Hört att veron ska få mellanlanda i Timrå på lite tävling i helgen, inget problem för två stjärnor som Linnea och veron. 
Hur som helst så får alla som läser ha världens bästa kväll, kåksi
Tina fotade mig idag, jag är så snygg!!!!!!!!!!

Veckan så långt

 Veron fick sig en skrittur i måndags kväll i mörkret tillsammans med Tina och Lady. 
 
I tisdags var det hoppträning för Erik. Jag hoppade inte så jättemycket med tanke på att han hoppade torsdag, fredag, lördag. Men det var banhoppning som var tanken och hoppade igenom lite delar av den först. Vi hoppade i en väldigt samlad galopp först, för att sen rida i normaltempo med ändå lika ordentligt så de inte blir långa. Veron var väldigt lyhörd och duktig som vanligt numera. Han hoppar otroligt fint och bra. Vi avslutade på en liten högre bana som gick precis lika klockrent. Det går så bra nu så jag vågar inte erkänna det för då känns det som att kommer börja gå utför.
 
Igår skulle jag ju då recea med Tina och Lady men eftersom jag inte tänkte på att vi skulle ha hoppträning dagen innan såå fick jag dissa dom och ta en till mystur barbacka tillsammans med Svea och Esprit. När vi kom hem sen kom Kåks hit och vi åkte ner och köpte naturgodis och glass, sen laga vi middag och efter en stund kollade vi film och åt gotta.
 

Imorse hade vi NiU och istället för dressyrträning så red jag ut då jag känner att det blivit förmycket ridning i ridhuset på senaste. Det var en skjut härlig tur i morgonsolen tillsammans med en glad Verni. Jag tror även att jag rider ut imorgon istället för Niu-träningen, sen har vi ingen kemi så är ledig imrogon. Mamma kommer ju också så på kvällen ska vi nog bowla och äta på big street tillsammans med Kåks.