Sjuttonde dagen

 
Jag har varit ledig idag, slappat och kollat klart på Bones. Nu på eftermiddagen har jag tagit en prommenad på 6000 steg, bra va? Det är roligt att kolla på mina steg för det syns verkligen när jag varit ledig! mellan 20-30 000 steg per dag och sen 3 dagar: 193, 2137 och 1424. Oops! Jag har verkligen inte känt för att göra något vettigt, så jag sket i det helt enkelt! Det går faktsikt att göra så ibland så jag tog chansen. Jag har även bestämt mig för att jag vill klippa mig igen, axellångt. Jag ville ha så från början, en lång page men kände att det räckte somjag klippte men nu är det för långt tycker jag. Oekonomiskt att ha kort hår... Jag vet dock inte om mamma ska få klippa mig på tisdag eller om jag ska göra det hos frisör i Rättvik, life problems! 
 

Fjortonde dagen

Det har varit en dålig natt... En åskstorm utan dess like har dragit förbi Asten. Dte blixtrade varje sekund och stormade iprincip hela natten. Jag skojjar inte med den där 1 sekunds delen... Det var riktigt läskigt! Jag kunde därför inte sova men ungefär 3 timmar lyckades jag iallafall skrapa ihop.  Annars var det en helt vanlig solig förmiddag med stallsysslor och en uteritt. Jag red ett brunt sto som heter Bemarien, hon ser väldigt tråkig ut men blev en ny favorit! Hon var mjuk som smör och hade en härlig galopp. Under eftermiddagen dök några moln fram vilket gav mig tillfälle att fotografera några av Erikas fina föl!
 
 
 

Trettonde dagen

Jag har varit ledig idag igen. Min praktik är 1 vecka kortare än Mimmis och hennes börjar en vecka senare vilket medför att måndagen vi åker hem börjar jag skolan medan Mimmi har 2 veckor ledigt kvar. Jag kommer därför missa skolstarten och tänkte att jag kan ju iallafall plugga Matte! Hela förmiddagen spenderades med att redigera klart bilderna på Artist, dom blev riktigt bra och jag är nöjd! Jag kollade dock på Bondes när jag och frukost och sen igen vid lunch. Avsnittet tog tråkigt nog slut och jag öppnade matteboken. Det är verkligen svårt att komma igång och komma ihåg efter ett lpngt uppehåll, särskilt när det är på en sån nivå att du verkligen inte stöter på det i vardagen. Jag läste sammanfattningarna nogrant och räknade huvudräkning för att försöka komma ihåg hur jag ska lösa uppgifterna. Det var svårt att komma igång men ändå lite kul! Nästa gång ska jag räkna lite tal påriktigt! 
 
Det fanns faktiskt lite tid kvar av dagen efter det vilket gjorde att jag kunde ta tag i en av sakerna som står på min checklista nämligen att fixa hemsidan. Jag har uppdaterat alla bilder och gjort en helt ny layout. Det blev så bra! Gå in och kika!! ----> http://tinasperring.weebly.com <----