Min plugghelg

I fredags efterskolan gick vi ner å handlade mat så vi kan överleva. Köpte godis som tog slut lika fort... SEn gick jag och Tina upp till stallet, jag tvättade Verons sår och borstade han eftersom han inte vill vara ren å fin utan varenda dag ska ha världens lerinpackning... Sen hjälpte jag och Veron Tina när hon skulle "hoppa" lite med Lady i ridhuset. Veron var på världens myshumör och skulle gå med nosen i min nacke och ville att jag skulle klia på han vilket han visade genom att böja klia på min rygg, haha söten. Sen cykla vi hem och  gjorde middag och såg på idol. 
 
Igår så vaknade jag och Svea och cyklade till ridklubben för att titta på Tina och Kåks när de skulle hoppa. Jag var världens proffs fotograf och Tina och Lady spöade alla ungar på 5 år på den skyhöga höjden 30cm. Sen kickade Kåks alla andra ungars ass på 50cm. Kingar var dom. 
 
Sedan ägnade jag mig åt 30 tal matte...  Som en belöning så tog jag en paus och blev fotad med Veron av Tina. Men skräll på att när jag tog in honom hade han lerinpackning igen. Men fick han ren tillslut, vet ej hur resultatet blev, typ inget bra känns. Alltså vilken gris han är, blä. Sen gjorde jag en läxa till och sen satte vi oss alla tre och spelade kort till typ 1... hahah.
 
Idag har jag gjort lite mer matte och börjat lite smått på labbrapporten. Jag har även hjälpt Tina och städat så nu är det rent och fint här igen. Nu ska jag nog äta lite lunch och kanske fortsätta med labbrapporten eller om jag gör nån annan läxa, typ fysiken eller nått. Senare ska jag ju även till Verni, kanske skrittar lite barbacka idag, vi får se. 
 
tror jag glömt och bertättat att min telefon har blivit så fin, titta bara, toppen.
 
 
 

Hoppdebuten avklarad

Lady var jättelugn idag! Hon var snäll och leda på klubben. Hon kunde tillochmed stå still, wow. Jag fick skritta ganska länge och travade över lilla 3 ggr. Det gick bra! Sista gången drog hon å brallade efter hindret, söten. Banan var jättelätt så det var skönt. Jag var inte nervös innan men när jag vände upp mot första "hindret" så började mina ben skaka.. Standard. Min ridning fick ta en smäll av de men det gick ändå bra, hon tvekade på några hinde roch rejält på 2 men hon lyssnade och jag fick över henne så vi blev felfria! Duktig häst!
 
Nästa gång blir det lite högre. Det här var det töntigaste jag varit med om men man måste ju börja nångonstans. 
 

Nu taggar vi

Lady fick vila i onsdags och vi åkte till falun. Igår joggade jag henne på rakbanan. Hon gjorde fina tempoväxlingar och flyttade fint för skänkeln. Volterna var inte bra på nåt vänster men det återhämtade hon idage ller vad man ska säga. Vi travade över en sockerbit inför imorgon och det gick bra! Hon gjorde en superfin volt också, duktig häst! Imorgon är det dags för paj, SPÄNNANDE! Jag, Svea, Kåks och Linnea är taggade iallafall!
 
Annars är det mycket städning och JÄTTEmycket plugg... Kämpar på, hejja hejja! Idag hade vi även skolfoto och jag kan ju lätt säga att det är en så ful bild att.. USCH! Dom individuella bilderna blev bra men det spelar ju inte lika stor roll.. Den andra var hemsk... HEMSK HEMSK HEMSK!! USCHA!!! Jag var ju fin men men livet är hårt.