Snart loov!

EN dag kvar, dock den jobbigaste, och som det inte var jobbig nog så har vi engelska prov. Som tur var börjar den bra med träning för Uffe. Det gjorde denna dag också. Han sa att Veron fått en starkare och tydligare överlinje, vilket alltid är kul att höra, att det händer nått med slitet man lägger ner. Vi hoppade hinder med kort anridning och lång. Jag har alltid tyckt att det är sjukt svårt att komma på lång anridning till ett hinder, jag hittar nästan aldrig trycket som gör att det går jämt fram. Det blir oftast osäkert och när jag blir osäker så kan det hända att jag släpper allt, skänkel och hand, istället för att ta ett beslut att antingen gå fram eller hålla tillbaka. Men det är nog nått som man ska öva på ofta för att få känsla för det. Jag har ju övat mycket på det, man det är inte ens halvvägs hur mycket man kan utvecklas. Sista rundan vi gjorde så gick det bra och vi hittade alla avsprångspunkter bra. Imorgon skulle vi trycka upp som lite i sprången sa han, och sen inte göra så mycket mer. 
 
I måndags red jag först Freddie på en äng i dimman och Tina bakom kameran, tror de vart lite fina bilder så dom ska ni väll få se när hon fixat dom. Sen red jag och Svea ut på verni och spriten, vi klättrade lite backar. Behöver göra de lite oftare tror jag, i alla fall mer regelbundet. Det är bra och stärker bakdelen på dom, eller hela överlinjen i sig. I tisdags fick han vila, och jag tog en liten tur till rakbanan och tillbaka med Freddie innan jag stack iväg till Mora och spelade fotboll. I onsdags longerade jag båda håstarna inspända. Det var skitväder ute, regnade och blåste. Dom var jättefina killarna mina, världens bästa hjärtan. 
 
Veron åker ju också hem imorgon. Elin kommer och hämtar honom, var meningen att hon skulle hämta mig å men det är en som vill provrida Freddan på lördag så jag åker med Tina hem på lördag kväll och Feddie följer antingen hem då eller så kommer Kåks och hämtar honom och han får stå i Bingsjö över lovet. 
 
 Kom ihåg mig?