Måndag med sovmorgon

Igår kväll skulle alla åtta tjejer ses hemma hos Vera men hon har dragit på sig en ögoninflammation... Det slutade med att jag, Signe och Sofia kom till Linnea igårkväll, bästa natten på länge. Vi bakade två kladdkakor och drack te, spelade med andra ord tills jag och Linnea nästan vunnit, då ville inte Signe spela nå mer för hon ville inte förlora officielt, haha! Vi plockade ihop spelet och började prata. 
 
Det var så himla härligt och verkligen ha ett riktigt deeptalk med personer vars händer du skulle lägga ditt liv i. Det blir något extra när vi förstår varandra, verkligen förstår varandra och tycker likadant men ändå kan komma fram till en bra slutsats utan att bara en pratar och sen säger alla andra "håller med, mm" och sen har du pratat klart om det. Jag saknar att sitta och prata hela nätterna... I Rättvik litar jag verkligen på tjejerna där men det är inte samma grej för det är inte samma sorts personer. Jag får inte känslan av att någon verkligen verkligen vill veta där och analysera men tjejerna här kan du sitta och verkligen prata om hur jag ska lägga upp ridpasset i flera timmar. Jag behövde verkligen det här!
 
Vi somnade vid fyra och klev upp halv tolv. Nu sitter jag, med mesvärk, i soffan och ska snart trycka i mig lite värktabletter innan jag åker till lady. Det ska bli spännande att set om jag får komma i närheten av henne idag. 
Jag tog ingen bild igår men fick ta Linneas för hon är så gooo!
I look really funny thoughKom ihåg mig?