CloverDover

Det var dags för hoppning igår på ridningen. Jag pratade med Anna förra gången och sa att jag inte ville rida RA som jag hade då för att jag är väldigt osäker och det inte gick nå bra. Jag tror inte att jag har skrivit om det men det spelar ingen roll för det gick jättedåligt och ja. Inge kul helt enkelt. Nog om det. 

Jag fick Clover. Vi hoppade fyra hinder som var på relaterade avstånd. Räcke <-> oxer, fem galoppsprång rak linje, sex på böjd och fyra på böjt. Jag började från början att få henne fram för skänkeln och va alert, det tog ett tag men blev jättebra tillslut. När vi värmde upp hoppade den första linjen med sex galoppsprång hoppade hon av ett galoppsprång förtidigt l= ett jättesprång. Den oxern tittade hon på hela lektionen. 

 Galoppfattningarna var jättebra igår! Jag gjorde till och med två stycken jättefina från halt! Det var roligt att få till dom då hon springer in i fattningarna mycket. När vi värmt upp klart så  hoppade vi igenom linjerna vilket gick väldigt bra! Det blev lite strul på den med fyra galoppsprång då hon hamnade i botten på första oxern. Jag var nervös mot första hindret varje gång men det gick ändå väldigt bra. När vi hoppade igenom banan så gick det extremt bra! Jag fick till bra avstånd, bättre än när vi hoppat igenom dom. 

 Anna var supernöjd med rundan. Hon tyckte det var ren stilhoppning med bra tempo och superfina språng. Det var så himla roligt att hoppa när det gick så himla bra! Jag blev väldigt nervös innan första men under banan gick det bra förutom då hon hamnade i kors då tog det nån sekund innan jag kunde agera men det löste jag bra även om det var en kort distans till nästa linje. När jag var klar dock började jag nästan hyperventilera och skaka jättemycket. Det var inte lätt att rida lätt när jag travade av men jag är så himla glad att det kom efteråt. Det är en stor förbättring och jag är jättenöjd med lektionen!
Kom ihåg mig?