två veckor sen...

ojdå, att säga varenda dag att jag ska blogga "snart" blev lite utdraget... Tråkigt att ni inte får veta om min otroligt spännande vardag, eller nått... 
 
Sen sist jag bloggade så har jag tränat för Uffe, där vi i en fem&enhalva hoppade 1.40 vilket inte alls såg speciellt högt eller kändes högt. Har tränat mycket dressyr för anna-karin där vi börjar få lite kvickhet i hans bakben. I tisdags hoppade vi för Erik. Gick super och avslutade på en bana där jag inte hade en aning om vilken höjd den var på, tänkte mig att de låg på 110-115cm. Efter rundan där jag hade jättebra känsla så gick jag förbi ett hinder och de och två andra låg på 130, så det är jättekul att veta att vi kan. Ser verkligen fram emot vinterträningen där han ska få mycket styrka i bakdelen och även stärka hela överlinjen, så ska vi vara fit for fight till början av mars!
 
Jag har frågat anna-karin om inte jag kan få rida för Nina någon gång, hon är dressyrtränare och har "hand" om dressyrryttarna. Både igår och idag fick jag rida för henne. Jag tycker hon liknar Ingela mycket, en tränare hemifrån, vilket är väldigt positivt! Det var jättekul att få höra lite andra ord så jag får så mycket byggstenar som möjligt som jag kan ta med mig när jag rider själv. Hon förklarade så jag förstod och då blir det mycket lättare att kunna rida Veron som jag ska. Det jag ska jobba vidare med är att jag inte ska vida kroppen hej vilt, utan spänna magen så jag kan sitta kvar när han blir stark och trött och försöker dra mig hit och dit. Jag ska göra mycket halvhalter och se till att den går igenom riktigt så jag verkligen får hans bakben inunder sig. 
 
Skola står härnäst nu. Efter skolan ska jag nog försöka göra lite matte och kanske plugga kemi eller nå annat. Viktor kommer för han ska jobba här runt Rättvik så han blir här i helgen.
Hörs
härligt med sommar och träna ute...
 Kom ihåg mig?