Tisdag

Nej det gick inte så jättebra i torsdags... Jag hade korta tyglar men det ledde till att jag blev spänd och stressad vilket i sin tur ledde till att programdelarna inte gick bra. Vi fattade höger galopp istället för vänster, backade i första halten bara för att nämna två saker. Visst jag är nöjd med att jag kunde hålla koll på tygellängden men missnöjd med allt annat. Innan jag skulle in på banan fick jag inte lös henne på samma sätt som förra gången utan hon var lite som i onsdags, sprang ifån mig mest. På torsdag ska Tilda rida henne så jag hoppas det går bättre för dom!

Lady är jag nöjd och missnöjd med! Jag är nöjd för att hon inte var överdrivet rädd för staketen och kunde gå bredvid men missnöjd för att hon var superspänd. Det var bättre på diagonalerna men då var hon extremt vinglig istället. På framridningen kändes hon jättetrött vilket hon gjort hela veckan så jag travade minemalt så att hon skulle orka programmet. Efteråt när jag skulle trava av lite var hon fortafarnde jättespänd och lyssnade inte på mig vilket ledde till att jag blev irreterad och gjorde halt, ryggad eoch kom fram i trav. Hon fick sen trava och efter några steg sa hon typ okej och var jättefin! Vi travade väldigt länge utan att hon brydde sig utan det känns som att hon lurat mig för att slippe jobba hela veckan. Det könns logiskt då hon verkligen varit lat och seg. 
 
I helgen har hon vilat då jag varit hos Johan, bästa Linnea och Mimmi har tagit hand om henne och hon har varit lite halv dampig, lös och var sur när jag kom tillbaka, som vanligt alltså. Igår skrittade vi en bra bit och idag ska vi jogga ut en svänng bara klockan slår fyra och jag får gå hem. Det är kolsvart utanför fönstret vilket inte känns så lockande. Det snöade även igår men den ligger inte kvar på backen iallafall. 
 Kom ihåg mig?