Pollarna

I onsdags red jag och Freddie ut med Tina och Lady efter skolan, vi red en liten runda först innan vi kom till rakbanan där vi bestämt oss för att räsa lite. Vi travade enda bort på rakbanan och sen när vi vände satte Tina av i full trav och jag i full galopp. Lady var snabbare, inte jättemycket snabbare dock. Lady kom upp i 51km/h och Freddie 50km/h. Det var kul! Sen när vi kom tillbaka så red jag Veron. Då hade det hunnit blivit mörkt men det stoppade inte oss. Red en sväng och avslutade med att galoppa lite på rakbanan.
 
Igår var det markarbete/dressyr på träningen på morgonen. Veron var riktigt seg och inte riktigt vaken. Vi jobbade med att de ska flytta för skänkeln så vi började med framdelsvändningar sen jobbade vi på volt fast vi skulle tänka som att rida på en trekant, alltså vända genom att flytta baken i varje "hörn". Veron vaknade till efter ett tag men var ändå inte riktigt med. Men han hade en sån dag och då får man göra det bästa av det så man inte gör en sån stor grej av de. 
Efter skolan red jag ut Freddan och red bort mot klubben och hoppade lite stockar som finns där. Han blev helt galan, han tyckte att det var så kul! Och det är ju de jag vill ha med honom nu sista dagarna, bara riktigt kul och mysigt.
 
Imorse red Anna-Karin Veron. Vi hade enskilda lektioner och då passade jag på och fråga om inte hon ville sitta upp. Veron var väldigt seg från start även ifag så hon fick vara väldigt tuff på att fram betyder fram och att han ska flytta för skänkeln när hon ber om det. Hon sa att hon gärna sitter upp fler gånger och att hon nu vet vad vi ska jobba med i vinter. Det är alltid kul att se någon annan rida och vad de gör och hur de löser saker som kommer upp, lärorikt och kul. 
Jag skyndade mig ut med Veron till hagen sen och hämtade Freddie och skyndade mig iväg till veterinärkliniken med honom och besiktade honom. Han fick en anmärking att han har stela bakben, och de var ju ingen nyhet så det var jättebra. Det tog mycket längre tid än vad jag trodde att det skulle göra, men var intressant ändå för att berättade verkligen om allt han gick igenom. 
Jag har precis kommit tillbaka från stallet nu och då har jag badat freddan, han måste ju va fin och lukta gott när han flyttar till stockholm imorgon. De kommer 9.30 så ska vi skriva på papperna och packa alla saker. Jobbigtjobbigt....
 
 
 
 Kom ihåg mig?