ofrivillig långtur

Igår på hästkunskapen så skulle vi ha pulsband på hästarna och en klocka på armen som visade puls, tempo och tid för att få mer förståelse för hästarna. Jag och Mimmi valde att rida våra egna ist för att longera skolans hästar. Lady fick bara prommenera i torsdags i ungefär 1 timme och Mimmi hade hoppträning så vi tänkte vara ute i max en timme och ta det lite lugntbara öka en gång för att få upp dom i puls. 
 
Vi red till några bra backar och red lite i dom och skrev upp pulsen för att sedan gå vidare. Kom till den gamla terängbanan (hoppade ett hinder och hon hoppade skitfint!!) fortsatte längsnån väg över en bro som dom inte ville gå över, backade lady över men efter halva vägen isnsåg vi att det var blankis. Hade andan i halsen men hon över utan att ramla ner i ån. Det är barmark överallt men just överbron hade det blivit is tydligen... Vi fortsatte sen sa Mimmi att hon inte riktigt kände igen sig längre sen var vi vilse... 
 
Vi hittade väg efter väg men efter ca 2h kom vi tillbka nästan vid bron fast från andra hållet, confused fråvade vi en cykelväg men kom till en smal bro vi inte skulle ta oss över. Då gav vi upp och Mimmi internet delade till mig så att vi kunde kolla kartor och blev tvungen att gå över isbron för att ta oss hem. Efter 3h och 20 minuter var vi tillbaka i stallet... Ett litet äventyr!
 
Jag masserade Lady igår innan hon fick gå ut i hagen och så har hon haft backontrack skydd på sig inatt som jag får låna av Mimmi. Idag ska hon masseras, strechas och gå en prommenad så ska vi rida ut igen imorgon. Jag vill inte att hon ska behöva bära runt på mig idag med dock.. 
 Kom ihåg mig?