Håller på och avlider

Denna engelska lektion på fredag eftermiddag till halv fem är nästan tortyr... Idag blir det inte så mycket gjort, sitter mest och skrattar med bördan här bredvid mig, aka Svea. Det spöregnar och blåser ute också så det gör ju inte dagen bättre. Kolsvart är det ute nu också och imorse hade vi ingen ridning, vi hade teori om foder istället, så ridit har man inte gjort.. Men jag och Svea ska ner och handla efter skolan, sen måste jag till stallet och mocka och grejs sen ska vi ta en prommenix med hästarna i det roliga vädret. Sen ska vi äta och sen ska vi nog cykla till bandyhallen och kolla på en bandymatch. 
 
Igår på Niun red vi dressyr inviduellt, det jag skulle ha fokus på var och är att jag ska se till att han ska ha kvicka bakben. Hans balans och rakriktning kommer när han har aktiva bakben, de ska jag skapa av att vara kvick själv och ha still hand. Att vara kvick själv är en utmaning för mig, jag har aldrig behövt vara de på någon häst jag ridit. När han hade kvicka bakben kände jag verkligen att jag fick ett ärligt stöd i handen också. I traven gick det jättebra, dock är hans galopp så sjukt svår att jobba tycker jag. Han har så sjukt stor galopp och det känns som man sitter på en rejäl gunghäst. Ett bra pass där jag fick lite nya uppleverser och Veron blev bra trött efter. Hoppas att vi får fortsätta ha inviduella pass, jag tycker det är jättebra!
 
Efter skolan åkte jag till Mora och tränade, vi tränade en timme fotboll ute sen gick vi in till gymmet och körde överkropp i ca 30-40 minuter. Har en hemsk träningsverk idag, asjobbigt men också härligt på ett sätt!
 
 

hoppas du får en fin helg! :)
Kom ihåg mig?