Blöh

I måndags efter min enda lektion, fysiken så gick jag hem och åt lite. Sen cyklade jag och Svea upp till stallet och fixade sen red vi ut i mörkret. Red till en väg där jag aldrig ridit förut, en väg med riktigt mycket mackar upp och ner. Då snackar vi riktigt mycket och branta, efter 1 timme där tyckte jag nästan synd om Veron, kände hur mjölksyra han fick i benen. Bra träning dom blev det i alla fall. När jag kom hem från stallet så gjorde jag lite läxor.
 
Vår engelskalärare var sjuk igår så det blev sovmogron även då. Jag vaknade dock av mig själv typ kvart i 9 och kände mig utivlad vilket var riktigt skönt! Hade sen matte i två timmar och sen fick jag och Svea stressa till stallet för vi hade 50 minuter på oss att vara i ridhuset med hästarna klara för hoppträning. Hoppträningen gick jättebra, jag kände att jag kunde reglera hans galopp på ett sätt som jag inte känt förut. Vi hoppade lite olika linjer med relaterade avstånd så vi får ett kvitto på att vi har den galopp vi ska ha påå en bana. Veron har sin rytm och takt väldigt exalt i sin kropp så för mig gäller det bara att lita på honom och hålla trycket i galoppen. Erik tycker det händer saker från vecka till vecka och det är jättekul och höra och det ger mig även motivation att forsätta. 
 
Efter träningen som förövrigt blev lite försenad så var jag tvungen att skynda mig och mocka och packa hö och sånt för att sen cykla hem som en galning för att kunna äta och byta om innan Matilda kom och hämtade mig och vi skulle åka på fotbollsträning i Mora. Men när jag kom hem så var det låst och jag hade ingen nyckel så fick ringa jouren så de fick komma och öppna åt mig, vilket gjorde att jag hade typ 10 min på mig att äta och byta om. Åt  risgrynsgröt som jag hann värma i cirka 1 min så den var varm på vissa ställen, kall på vissa och ljummen på vissa, det var ingen höjdare... 
 
Idag så ska jag när jag slutat gå upp till stallet och fixa och gå en promenad eller rida barbacka en sväng. Sen måste jag skynda hem och äta innan jag ska på träning.
 
 Kom ihåg mig?