Underbart!

Igår morse hade inte jag och Svea någon biologi för de va kompleteringslektion och de behövde inte vi. Så vi stack ut på räserponnysarna och räste runt i skogen i en timme. Red på en ny väg som var jättebra även den, finns fan inga dåliga vägar här!!! tillskillnad från hemma lixom..... 
 
Imorse på NIU träningen så tömkörde vi en och en med Irene som hjälp. Jag använde Freddie och det gick super! Han var jättefin och Irene tycke jag var duktig. Tömkörning är ju sjukt nyttigt och speciellt för Freddie för han är ganska svår att komma åt bra när man rider, så att han verkligen kommer upp med ryggen och blir lång och låg. Han kommer lätt till det när man tömkör, så det är toppen!
 
Efter skolan nu så red jag och Svea ut i skolskenet på Veron och Ravena. Vi upptäckte lite nya vägar och kom mitt i värsta cykelträningen i skogen... Haha så vi fick springa av stigen flera gånger för det kom cyklister i full fart bakom.  Sen visste vi inte vart vi var så vi hade en plan att vi skulle hålla höger. Men sen såg vi en stock över vägen som gick till vänster så vi satte av i galopp åt de hållet istället. Och efter ett tag stannade vi och undrade vart vi var egentligen, så kollade jag på gpsen och vi red åt helt fel håll, så vi tog en annan stig åt andra hållet och efter ett tag kom vi till ett ställe där vi kände igen oss. Asmysig och rolig tur i kvällsturen med en lika cp person som jag, kunde inte bli bättre! Vi red ca 15 km i 2 timmar. Kunde dock varit ute minst i två till!
 
härliga häst♥

Jag är lat, jag vet!

Jag bloggar inte just nu av ren lathet... Hoppas jag kan uppdatera er till veckan men nu ska jag sova...
 

Hoppträning och fotbollsmatch

I torsdags så skulle vi hoppa bana för Uffe dådå, jag tog ju Veron för att jag ville hoppa åtminstonde en 1.10 bana innan jag startar de nästa helg. Så vi värmde upp på lite roliga och svåra och konstiga vägar. Det är så kul att när han säger att vi ska göra en sak så börjar man typ skratta för att man tror att han skämtar. Men det gör han ju inte och när man väl provar så klarar man de ju, och då är det skitroligt! Så efter vi hoppat lite linjer så frågade han vilken höjd vi ska tävla nästa helg så Svea och Hanna skulle få hoppa 1m och jag 1.10. Jag hoppade banan och jag tyckte de gick as bra och as kul för det kändes så stort. Fick hoppa om någon linje för Uffe tyckte jag red iväg honom lite och ville att jag skulle vänta in honom med benen om istället. Så när vi var klar frågade jag Uffe om det verkligen var 1.10, njaa sa han, 1.20, Svea och Hanna hoppade 1.10. Är såå taggad till nästa helg! Mamma kommer och ska till falun både lördag och söndag med Veron. 
 
Idag har jag varit iväg till Ludvika och spelat match. Första matchen med Mora. Jag har ju inte spelat match på väldigt länge men jag tyckte det gick bra för mig och för laget och vi vann med 2-0. Nu är jag hemma och skriver på engelska läxor.... Gjorde klart idrotten imorse. Så kvar är bara 3 engelska saker, spanska läxor, kemiprov på fredag och matte......... Men bara att kämpa dehär 3 sista veckorna!