Bågskytt

Solen skiner och jag har precis slutat. Idag har vi haft påskfest med olika aktiviteter. Föregående år har alla klasser spelat innebandy men iår fanns det många aktiviteter att välja på varav en var innebandy turnering. Mina val var dock baka tuttul på förmiddagen och beridet bågskytte på eftermiddagen. 
 
Tuttul är så gott så det var roligt för att det är gott. Det är rättviks lokala bröd, en sorts mjukt tunnbröd med potatis i. Bågskyttet var hyfsat svårt och jag kommer vara blå på underarmen imorgon men as kul! Vi övade först från backen sen den flygande sadeln Brunte och sen från hästryggen. Jag fick även testa rida lite på hästarna själv och det var jättekul. Dom reds i repgrimma enligt lite weternlikt sett så det var annorlunda. Det var roligare att rida än att skjuta pilbåge om man säger så. Men hitils har min dag varit toppen! 
 

Björkar och kottar

Efter regn kommer solsken

Nyss hemkommen till Rättvik. Helgen har varit go och glad även fast Johan som vanligt är sjuk. I fredags han vi bara äta innan vi somnade. Igår vaknade vi halv 8 men fick ligga i sängen 2 timmar till för huset var låst (sov i ett annat hus). Det har inte hänt så mycket utan jag tog lite kort och åt lite mat typ. Skönt det med! Johan slaktar mig varje gång jag riktar kameran mot honom samt kollar extremt bittert på mig om jag inte tar bort alla bilder. Därför riskerar jag livet när jag lägger upp den här bilden, oops.