Min helg

Igår var det världens bästs mammas fördelsedag, och det började vi med att kliva upp 7 för stt åka å släppa upp Veron, jag red då också, var ute och mös på bara. Sen åkte vi till hotellet där pappa och johannes var och hjälpte dom städa lite och åt frukost. Kl11 gick jag och mamma på stan och shoppade lite sommarkläder, jättenöjd över dom, tack mamma! 

Lite senare när vi var hemma kom mormor med tårta och kakor som vi fikade och ännu senare på kvällen cyklade vi in på stan för att äta fondue! Super mumsigt och super trevligt att vara ute med familjen bara. När vi var klara där tog jag bussen till torvalla till Sofia där Vera, Signe, Tova, Tina, Emma och Jessica var. Vi spelade lite spel och satt å pratade. Jag, Vera och Signe var upp lite längre än dom andra, var inte så trötta. Men när vi gick å la oss somnade jag på en gång. 

Imorse kl 10 kom mamma, då åkte jag och Vera med till Tanne där vi kollade på 1.10 klassen som jg skulle varit med på. Så otroligt drygt att inte få vara med, är så himla arg... Aja, sen gick jag ut och gick med Veron i den stekande solen och han fick äta gräs också. Åkte hem och var ute i bikini sen åkte jag på ett möte inför mitt jobb som börjar på torsdag. Och sen när jag kom hem la hag mig i solstolen på altanen och tänkte läsa, men hann inte läsa så mycket innan jag somnade och sov i typ 3 timmar. Så jag brände mig lite på bröstet och axlarna, hehe.

Middagen bestod av grillar, asså mums! Sen vid typ åtta åkte jag upp till freddie och red på den räsern, asså sjukt mycket spring i den ponnyn, på ett positivt sätt och man blir så glad av att sitta på honom, helt sjukt! 

Veronen

Världens finaste ponny


Tävling idag

Försov mig lite imorse, skulle vara på ridskolan 9 och vaknade 8.45. SÅ jag slängde i mig två mackor och ett glas juice i farten och slängde mig på moppen. jobbade där bara till 12 idag eftersom jag skulle ju på tävling seen.
 
 
Och tävlingen gick väll sådär, Freddie hoppar superbra men alltid ska det jävlas och det jävla 4 felet kommer... I 90 så var han sååå pigg och stark, var ju på gräsbana, men han var ändå ridbar. I omhoppningen var vi snabbast (med 4sek) men på det hindret vi kom mest perfekt på rev han av någon anledning.. Så drygt.  I 1m var han sååå fin. Helt underbar, fortfarande pigg och lite stark men han hoppade såå bra, men stannade på sista hindret i grunden, varför vet jag ej så jag gjorde precis lika när jag tog om det och då hoppade han klockrent, så konstigt och känns så onödigt. 
 
Jag blir så ledsen, jag vet ju att han kan, han kan ju förfan hoppa, och hoppa jävligt bra på höga höjder. Sjukt jobbigt att jag vet att han kan, men det visas inte.. På träning och ibland på tävling så visar han vad han verkligen kan, och det är så häftigt. Han är som en gud att träna, går alltid hur bra som helst, deet är så jobbigt att det ska jävlas på tävlingar. MEN, det är bara att komma igen antar jag. 
 
 
 

Vadå sommarlov?

Det var både varmare och mindre att göra när jag gick i skola. Alla är väll medvetna om att sommaren inte kommit hit än men det tål att nämnas ändå. Vad har jag för mig då? Jo, jobbar. Jag sommarjobbar på Aspås turridning med att sälja fika, rida på nån tur och hjälpa lägertjejerna med en supertrevlig tjej som heter Sabina. Det går bra, effektivt arbete, övertid och värdelösa arbetstider är det som gäller! 10,45-16.15 (tidigast) alltså hinner jag inte rida innan om jag inte kliver upp halv 7 och när jag rider efter kommer jag hem 21,30 så det är segt.

Därför har jag inte gjort annat än att äta, jobba, sova och rida. Lady är så himla duktig! Hon sköter sig helt fantastiskt bra och lär sig så fort. Hon lärde sig göra fina halter på ett pass tex och idag lärde hon sig att vifta med benet från ryggen och sluta med det (som är minst lika viktigt). Jättesnäll är hon också, förutom när hon lever rövare i hagen.

Midsommar firades som vanligt i Hamarstrand med min fantastiska släkt! Det var jättetrevligt även fast farmors begravning var det jobbigaste jag har varit med om men ack så vackert...
Annars är livet bra. Det var väll lite för länge sedan jag träffade Johan och jag har knappt träffat någon Östersundare...