Äntligen lite finväder

5 dagar fick jag låna honom innan dom ringde och han behövde komma hem och jobba... Det var ungefär 360 dagar för lite. Men man får nöja sig med det lilla och vara tacksam över att han äns finns i mitt liv typ. 
 
Jag har börjat baka, jättemycket. Vet inte riktigt vad som har tagit åt mig men bakas ska det göra! Bröd, frukostmuffins, kärleksmums, rulltårta och rabarberpaj är det jag gjort dom senaste 5 dagarna. Det är så kul, och gott! Rulltårtan är så god att jag skulle kunna äta upp hela själv. Kärleksmumsen beställde pappa men Päkka tha kakmonster fick typ halva plåten i lördags. Tävlingshelg var det i helgen nämligen!
 
Ponnymeeting på travet, Sabina å prinsen, Jessica å Ville och Linnea å Freddie mfl. Jag fotade dom jag kände och gled runt. Riktigt skönt att inte fota hela tävlingen! Blev dock ungefär 150 bilder som är ute på hemsidan. Det är svårt att fota med det nya objektivet men bilderna som blir bra, blir superbra! Det är roligt! 
 
Lady har också varit duktig! Vi red ut med Signe och Gusty i lördags vilket gick jättebra. Gusty fick ett lugnt joggingpass och Lady blev dyngsur i svett, kontraster i vardagen. Nu ska jag iväg och rida, tänkte rida till ridskola och träna på att ställa på raktspår (vilket jag upptäckte att Lady inte kan igår, har inte tänkt på det) och kanske gå över bomar för första gången. Om det inte är för varmt då blir det skogen som gäller. Jag hade tänkt att rida imorse men hade sån mensvärk så kunde inte sitta upp... Bajsröv till de.
 Kom ihåg mig?