Mig går det ingen nöd på!

Sen Freddie gick in på sin vila är det inte så att jag inte ridit något. Jag har ridit ridskolechefens 4 eller 5 åriga storhäst, en C-ponny som står i samma stall som Freddie som heter Polly, Olle och sen är det en tjej som har ganska nyss köpt en ponny, skulle inte förvåna mig om han och Freddie hade samma mamma och pappa. Vilken kopia! Både utseende och persolighet. Ser mig och Freddie framför mig när jag precis fått honom. Hennes mamma frågade om jag ville hjälpa henne lite med Mars, så har ridit honom nu tre gånger, sjukt svår häst. Men hon känner stor skillnad dagarna efter jag ridit honom, och det är ju kul! Plus väldigt nyttigt för mig!
 
Annars då, så har jag ju glömt av att skriva att det var min sista dag på wargentinskolan här i Östersund igår eftersom jag ska flytta tillbaka till Rättvik! Reeeeeeal nice! Har inte mått så bra pga att jag inte riktigt trivs här. Med skola, lärare och att bara vara här. Känns inte som att jag hör hemma här, kände mig mycket tryggare i Rättvik. Så nu tänker nog alla; åh, men vad du strular, varför inte bara bott kvar i Rättvik? Har enda sen jag flyttade till Rättvik alltid haft en liten tanke på hur det hade varit om jag valt att gå NIU fotboll från början. Även fast jag trivdes som skjutton så undrade jag alltid. Min kloka niu tränare han sa att jag inte ska se detta som ett misslyckande utan som en erfarenhet. Allt jag gör i ung ålder blir erfarenheter, alla misslyckanden lär man ju sig av. Jag har en tanke att jag kommer trivas ännu bättre där nu eftersom jag vet att detta inte var något för mig, och då kommer jag släppa den tanken och leva fullt ut där nere. Jag är i alla fall överlycklig för att få komma tillbaka till allt där nere! Har ju börjat packa och så eftersom jag åker till Alperna tisdag-söndag och så åker vi ner på måndag. Och bara tanken att få krama om Svea, Linnea och Sunna fick mig nästan att börja gråta! Haha, kommer börja gråta när jag träffar dom, saknar tjejerna så sjukt mycket!! Längtar, längtar, längtar!!!!
 
 

overthinking

Borde sova jag, skola imorgon. Så varför gör jag inte de då... Hatar att inte kunna sova, när man bara har sådär alldeles förmycket i huvudet så det bara kokar över. 

Jag vet inte ens vad jag tänker på, hinner inte tänka klart nått innan jag börjar fundera på nästa tanke. Allt från freddie till skola, viktor, Rättvik och Östersund, fotboll och storhäst. Just nu så ligger jag med en klump i magen, funderar och funderar, ältar och ältar. Saker som jag egentligen borde lägga så mycket energi på. Tyvärr är jag sånn, om det kommer upp saker har jag lätt till att fundera förmycket, och att verkligen tänka mig det värsta om saken. Vilket är ganska jobbigt, att alltid övertänka allt. Och får man inte det svar man hoppats på bli man besviken och börja tänka ännu mer negativt. Vart tog självkänslan och självförtroendendet vägen? Och det som är viktigt...

Ska försöka tänka på lite saker som gör mig glad, eftersom jag gör raka motsatsen nu, och försöka sova. Jag och filippa ska hälsa på gamla kära Ås skola imorgon innan vi ska gymma. Sen är det min sista skoldag på wargen. Haha what happend

Hade spanska, engelska och kemiprov förra veckan. Spanskan var svåraste spanska prov jag haft, gick alltså inte jättebra... Tror jag i alla fall, får förhoppningsvis tillbaka det imorgon. Sen kemin i huvudtaget har jag inte fattat ett skit av sen jag kom hem eftersom läraren är sämsta någonsin. Provet ska vi inte snacka om. Fick veta hur det gick igår, och gissa vad. Fick mitt första F någonsin!!! Hahah lite kul ändå, eftersom jag vet att det är lärarens fel. Men det kommer bli bättre snart! Berättar om de imorgon tror jag.
I måndags hade jag matteprov, och alltså vad sjuukt lack jag blev på mig själv.. Saker som jag kunde 1minut innan provet bara var helt borta.... Så lär ju inte få så bra där heller... 

Såhär dålig i skolan har jag aldrig varit! Och såhär dålig motivation och glädje till skolan har jag heller aldrig haft. Det är ganska otroligt vad välmående, bra lärare och bra vänner kan bidra till motivation och glädje till livet! Tänk att framtiden (i alla fall skoltiden) kan hänga på om du har bra lärare eller inte. Att vissa ska ha tur, och andra inte. Vissa går ut med betygen dom önskar och andra klarar knappt av att få godkänt. Jag tycker verkligen att läraren spelar stor roll till hur ambitiös jag ska vara till ämnet. T.ex. Kemin i Rättvik, då låg jag på C-nivå och pluggade ändå inte så mycket men hade ju världens bästa lärare! Så kemi var riktigt kul. Här suger det, verkligen. Och det är sjukt tråkigt att det ska bero på läraren hur bra man lyckas i ett ämne. Sen kan man ju såklart läsa på allt själv om man inte förstår på lektionerna, men så tycker inte jag att det ska behöva vara.