Redan december

Tiden går fort när man har roligt. Snart är det jullov, bara två veckor kvar, kämpa.
 
Denna vecka har varit seg. I tisdags hade vi nationella i engelska, läs och hör-förståelse som gick sämst. Kanske inte sämst sämst men kändes ganska dåligt.. Sen i onsdags hade vi i NIU en föreläsning om droger och doping som typ mest handlade om kosttillskott och att energidrycker är farliga. Från 15-17 sen gick ett helt gäng ner till Bellas och  åt pizza. Sen pluggade jag kemi eftersom vi hade ett kemiprov igår som inte heller gick så värst bra. Men det vägdes upp av en mysig filmkväll med ett fantastikt gäng <3. Denna dagen följdes av det engelska muntliga nationella... blöööööh, på allt. Tagga nästa vecka med matteprov på tisdag och matte nationella hela fredag. 
 
Sen till mitt sportiga liv då så i måndags så red jag, Tina och Svea i ridhuset lite chill. Jag och Tina bytte sen hästar, det var ovant att sita på en ostadig, okunnig gammal travare, men det var kul att sitta på nå annolunda! I tisdags efter skolan red jag dressyr för Nina. Vi jobbar mest med halvhalter så han ska komma under sig med bakbenen, att jag ska vara stadig och still med min överkropp och att jag inte ska behöva sitta och klämma hela tiden utan att han ska gå framåt med bjudning utan att jag måste sitta och banka på honom. Det går framåt och det är kul, Nina förklarar på ett sätt så jag förstår och då blir det faktiskt nästan roligt med dressyr på vernon. Sen efter den stressade jag iväg till tåget och träning i Kvarnsveden. Den träningen var ganska ugn eftersom de flesta fortfarande (som jag) hade sjukaste träningsverken i ben och rumpa efter fyspasset i söndags. 
 
I onsdags fick Vernon en promenix och igår och idag var det hoppträning för Uffe. Igår så var det lite teknikträning med upphöjda galoppbommar på böjt och rakt spår så man får kvitto på att man har koll på båda sidor om hästen och att den jobbar jämt. Veron är ju väldigt jämn i sig själv så han skötte sig jättefint. Idag hoppade vi en bana med tre-kombination och tre andra linjer. Hade väldigt problem med styret på honom idag... Det är väldigt frustrerande att en så enkel sak som att svänga ska vara så jävla svårt.... Hoppas på myyycket teknikträning under vintern som styrker upp både han och mig, vi ska banne mig vara superstars i slutet av februari!
 
 tb från en riktig lyckad tävling i sundsvall.
 Kom ihåg mig?