Glöggkväll

Igår hade vi som läser matte 3 nationella hela dagen, det gick ju ganska åt fanners typ. När både jag och Tina blivit klar så stack vi upp till stallet och red till rakbanan fram och tillbaka sen skyndade oss hem för att göra oss iordning till att åka till Kåks. Så jag, Tina, Kåks, Svea, Frida, Malin och Emilia åkte hem till Kåks vid fem. Vi åt tacos, spelade julklappslekar, bakade pepparkakor(åt pepparkaksdeg) och spelade bezzerwizzer. Och drack glögg då ofc, mest Tina, hon blev beroende. Det var trevligt att göra något annat för en gång skull. 
 
Idag när vi kom hem från Bingsjö så följde jag med Tina och Johan ner till julmarknaden här nere. Jag köpte en sak, får se om jag kan ge det till typ mamma eller om jag ätit upp det innan dess, återstår att se, men ska försöka hålla mig ifrån. När vi gått ett varv därnere så åkte vi hem och värmde oss lite innan vi gick till stallet. Vi var ute och red i 2 timmar. Väldigt lugnt, mest skritt eftersom det är så hårt. Dock fick dom jobba lite i backar, måste ju utnyttja dom nu innan man åker hem för sånt har man ej i Ås... Vi var isbitar när vi kom tillbaka så vi fick värma oss i sadelkammaren ett tag, tog även fram så Veron fick sitt tjocka innetäcke på sig nu så han håller sig varm i kylan som nu kommit. 
 
Kvällen har jag och Tina spenderat med att städa och plugga. Och massa annat säkert, typ spelat pianospelet på telefonen, bästa.
tina var ju iaf söt, kul för henne.
 

Mysigt med en glöggkväll! :)
Kom ihåg mig?