Finaste 4a åringen

Sen jag kom hem så har jag fått äran att rida Prinsen. Han hade haft vintervila i 3 veckor första gången jag hoppade upp (första den här gången då) och han var mer i luften än på marken. Han taktade fram och hade det jobbigt att hålla sig i skinnet. Det gör inte så mycket dock för då när han va som "värst" så kände jag precis när han var påväg att explodera så jag blev/blir inte så överraskad och kan fort korrigera. Han var pigg och glad med livsglädje i överflöd!! Jag red genom skogen och längs en väg och sen skulle jag ner genom en annan skog och ja det ville inte Prinsen. Han protesterade högt och hejvilt men sen gick det bra igen!

Han har blivit lite lugnare nu och vi har skrittat med Signe på Honey. Signe tycker att hon var mysig och tjock även fast hon också fick det lite hett om öronen när vi var påväg hem. Det gick dock jättebra! 

Jag red i ridhuset dagen innan julafton och det var det roligaste som hänt på länge tyckte Prinsen! Han skrittade inte ett steg efter att jag hoppat upp och han ville att det skulle vara full fart från första stund. Kämpade på ett tag sen fick jag falla för trycket och galoppera av honom. Efter några varv runt ridhuset och övergångar så blev han fin. 

Igår (dagen innan nyår passande nog) så red jag också i ridhuset. Han har varit lugnare när vi ridit ut på senaste även fast han bockat mycket men det gör inte mig nåt, det märks knappt. Jag tog lärdom av förra gången och skrittade fram honom för hand. Han stig still snällt när jag hoppade upp och höll sig lite i skinnet, tills Skinner försvann. Studsbollen fick galoppera och busa av sig och när han sen fick ta och börja ta det lite lugnt blev han sur och reste, "FRAM" ropade Mia och framåt gick det. Efter det började han dock slappna av, trots att häst efter häst kom in i ridhuset. Helst en ny när han började slappna av! Efter ett litet tag däremot blev han superfin! 

Jag är jättenöjd med sista ridpasset för i år och glad att jag inte ens blinkar när när Prinsen flyger åt höger å vänster. Tacksam över att jag får rida fina Prinsen och har en egen underbar polle!
Kom ihåg mig?