Helgen

I lördags så pluggade jag matte medan Viktor var till Falun och jobbade. Sen chillade vi på ett tag innan vi åkte till stallet och jag red lite sen fick viktor sitta upp lite. Han fick skritta ett var sen vågade han inge mer ;)
 
 
 
Igår fick jag min första sovmorgon på över en vecka <3<3 Vaknade dock vid halv åtta typ och kunde inte riktigt somna om, men skönt att inte ställa klockan på 6.30 i alla fall! Sen åkte Viktor hem och Matilda kom och hämtade mig så vi åkte till Mora och spelade match. Gick ganska bra för oss, och för mig också. 1-1 blev slutresultatet. Det var sjukt jobbigt att spela eftersom solen stekte som fan. Mamma och pappa var och kollade också för de var påväg hem från smålandSå när jag kom hem så åt jag lite mat och la mig i sängen och dog ett tag. Sen upp till stallet, och sen sova bort huvevärken jag fick.
 
Idag har jag först spanska nu på morgonen, sen ett långt hål till 12,25 då har jag fysik. Sen ska vi få reda på tältgrupperna som vi ska ha när vi ska fjällvandra med ettorna nästa måndag-tisdag. 
 
Efter skolan ska jag rida Veron och sen åka till Mora och träna!
 
 

Halva tiden har gått

Nu har jag varit här i en vecka och stortrivs! Ska försöka komma ihåg va jag har gjort, fullt upp har det varit iaf!
Varje dag börjar vi kl 7 med att fodra kraft, släppa ut, mocka och fylla hö, sen äter vi frukost efter det är det olika från dag till dag. 
 
Måndag: På förmiddagen stängslade vi om hagar och flyttade trådar. På eftermiddagen skrittade jag ut på terese 5-åring Casper. 
Tisdag: Vi skurade hela lilla stallet och på em vid 14 skulle vi ut och gå med åringarna men det blev inte riktigt så då vi inte hittade en av dom i deras gigantiska hage och upptäckte sedan att hon satt fast i ett kärr. Bara halsen stack upp och brandkåren kom dit. Det tog en timme att få upp henne och två timmar till innan hon var i stallet då hon var så utmattad. Så det var sjukstuga halva natten. 00,27 var jag inne. 
Onsdag: Red ut på Casper, tog hand om "Sivan" och kollade på terese träningar.
Torsdag: Longerade Rutan och kollade på träningar.
Fredag: Skulle rida Casper i ridhuset men han var halt pga rasp och mugg. Kollat på Emma Mattisdotters träningar.
Lördag: Skurade stora stallet och på kvällen var det kräftskiva. Kollat på Emmas träningar.
Söndag: Sovmorgon till 9 <3 och sen åkte vi och kollade på tävling då Terese är lagledare och lagat hagar.
 
Vi har såklart gjort tusen saker till varje dag men det här är det speciella jag kommer ihåg just nu.
 
 
 

I ordning å allt

Behövde en stund att komma in i detta liv igen, det är mycket att göra och hålla reda på såhär i början när man inte riktigt kommit in i att bo själv eller att skolan börjat igen. Orkar inte riktigt skriva i detalj vad jag gjort, men i stora drag har allt bara varit underbart att vara här igen!
 
Varit mycket bra väder, Viktor kom och tog med mig på en båt.

 
Badat mycket, även nattdopp.
 
Sunna har tagit körkort och då är ju en roadtrip en självklarhet!
 
Tränat för uffe och även gosat med hans hund.
 
Viktor och jag har varit tillsammans i 10 månader igår, vi gick på big street och spelade bowling.